Jums reikės:

800 g kalakutienos arba vištienos faršo,
4 šaukštų manų kruopų,
2 šaukštų grietinės,
1 kiaušinio,
kelių šakelių petražolių ir krapų,
2 arbatinių šaukštelių cukraus,
2 arbatinių šaukštelių garstyčių,
druskos ir pipirų pagal skonį.

Faršą, manų kruopas, grietinę, kiaušinį, garstyčias, cukrų, druską ir prieskonius sudėti į dubenį, labai smulkiai supjaustyti žalumynus ir taip pat suberti į tą patį dubenį, viską gerai išmaišyti. Faršo mišinys galiausiai tampa skystokas, taigi jį patogiau imti šaukštu, o ne rankomis.

Į su aliejumi įkaitintą keptuvę šaukštu dėti kotletus, kiekvieną pusę apkepti po 2-3 minutes, kol gražiai apskrus, bet neperkepti. Kotletus apkepus iš abiejų pusių į keptuvę įpilti šiek tiek vandens, uždėti dangtį ir ant nedidelės kaitros troškinti 10 minučių. Nuimti keptuvę nuo viryklės, kotletus dėti į lėkštę ir valgyti.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)