6 porcijos

Produktai:

400 gramų avienos faršo,
1 šaukštelis maltų kuminų,
0,5 šaukštelio aitriosios paprikos,
1 skiltelė česnako,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis raudonėlio,
1 šaukštelis miltų, druskos.
Padažui:
2 šaukštai aliejaus,
1 svogūnas,
2 indeliai (po 400 gramų) konservuotų pomidorų,
1 šaukštas pomidorų pastos,
75 gramai džiovintų abrikosų,
2 indeliai (po 400 gramų) konservuotų avinžirnių.

Kaip gaminti:

1. Sudėkite į avienos faršą visus komponentus, išskyrus miltus, įberkite druskos, gerai išmaišykite.

2. Suformuokite kukuliukus, apvoliokite juos miltuose ir apkepkite aliejuje, kol paskrus.

3. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite pjaustytą svogūną, sudėkite avinžirnius ir visus komponentus padažui, įberkite prieskonių ir troškinkite 5 minutes.

4. Sudėkite į padažą kukulius, patroškinkite 10 minučių. Patiekite su ryžiais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją