Kad tokį turėtumėte, užtenka dviejų mėnesių treniruočių, pratimus atliekant namų sąlygomis, tris kartus per savaitę. Pratimai atliekami po tris serijas ir kartojami po dvidešimt kartų. Po dviejų savaičių kartojimų skaičių reikia didinti iki keturiasdešimties kartų.

Visus pratimus atlikti būtina labai lėtai ir neskubant, didelį dėmesį skiriant kvėpavimui. Taip pat nepamirškite, kad jūsų veido raumenys privalo būti atpalaiduoti tam, kad rezultatą pasiektumėte greičiau.

Atliekant pratimus, visą dėmesį sutelkite į tinkamus raumenis ir jų treniravimą. Taip tapsite ne tik stipresnėmis, tvirtesnėmis ir gražesnėmis, bet deginsite perteklines kalorijas. Nuolat atliekant modeliavimo pratimus, sukursite didesnę raumenų masę, kuri reikalinga riebalų deginimui.

Kūno modeliavimo trenerė, mitybos specialistė Kristina Paulauskaitė – Šlaustienė pastebi, kad tokios treniruotės yra labai mėgstamos moterų tarpe.

„Kiekvieną dieną tampu liudininke, kaip moterys sėkmingai tampa laimingos, sveikesnės ir lieknesnės. Subalansuotos mitybos ir kūno modeliavimo treniruočių dėka susigrąžina gražų savo kūną, ištirpdo po gimdymo arba žiemos sukauptus riebaliukus, o pasiekti rezultatai be didelių pastangų išlieka ilgam laikui. Kiekviena moteris, turinti bent truputį noro patobulinti savo išvaizdą, gali lengvai tai padaryti ir tam nereikia sporto salių, nereikia ir treniruoklių, reikia tik kilimėlio, gero nusiteikimo ir svarbiausio įrenginio – savo kūno“ – sako trenerė.

Tai buvo pirmoji „braziliškų sėdmenų“ treniruotės dalis, būtinai bus ir antroji, kur sulauksite dar daugiau pratimų šiai svajonei įgyvendinti. Taigi pasiraitokite rankoves ir pasitikite vasarą su stangriu užpakaliuku bei gera nuotaika.