Ar vakarais jums sunku užmigti, nors ir jaučiatės pavargę? Ar nubundate naktį ir po to ilgai negalite užmigti, vartotės nuo šono ant šono, nervingai žvilgčiodami į laikrodį?

Negebėjimas išsimiegoti tiek, kiek reikalinga kūnui, kai nubundame pavargę, o ne atsigavę, vadinama nemiga. Nemiga yra gana dažna problema, ji veikia mūsų nuotaiką, energiją, sveikatą ir gebėjimą tinkamai funkcionuoti kitą dieną. Chroniška nemiga netgi gali paskatinti rimtas sveikatos problemas.

Kadangi žmonių miego poreikiai skiriasi, nemigos apibrėžimas priklauso nuo miego kokybės ir nuo to, kaip jaučiamės atsibudę, o ne nuo to, kaip greitai užmiegame ir kiek valandų miegame. Net jei per naktį išmiegate aštuonias valandas, bet dieną jaučiatės pavargę ir mieguisti, jums gali būti nemiga.

Tokiu atveju smegenys tinkamai nefunkcionuoja, dėl to sulėtėja kognityviniai gebėjimai ir suvokimas, taip pat padidėja tokių sveikatos sutrikimų, kaip padidėjęs kraujospūdis, insultas ir širdies ligos, rizika.

Kokybiškas miegas yra labai svarbus sveikatai, nes nuo jo priklauso organizmo funkcionavimas.

Nepaprastai veiksminga ir saugi naminė priemonė miegui gerinti

Naturalcarebox.com pateikia nepaprastai veiksmingą naminę priemonę miegui gerinti. Ji visiškai saugi ir paprasta, tereikia vos dviejų sudedamųjų dalių.

Produktai:

1 a. š. jūros druskos arba rožinės Himalajų druskos

8 a. š. neapdoroto organinio medaus

Gaminimas:

Jums tereikia sumaišyti visas sudedamąsias dalis. Gerai jas išsukite ir gautą priemonę sukrėskite į užsukamą stiklainiuką.

Kaip vartoti šią priemonę?

Kas vakarą prieš miegą suvalgykite šaukštelį šios miegą gerinančios priemonės. Įsidėkite ją po liežuviu, tegul lėtai ištirpsta. Jei skanu, galite išmaišyti stiklinėje šilto vandens ir išgerti kaip arbatą.

Šios priemonės veiksmingumą užtikrina rožinė Himalajų druska, kuri yra neapdorota ir natūrali, todėl joje nėra agresyvių cheminių medžiagų. Joje yra 84 svarbūs mineralai, ir visiškai nėra toksinų ir teršalų. Jos gryna forma išliko per milijonus metų, ir organizmas gali ją visiškai įsisavinti.

Ši natūrali druska, kitaip nei įprasta druska, padeda reguliuoti melatonino ir serotonino kiekį organizme, o šios medžiagos ir užtikrina sveiką miegą, gali sumažinti kraujo spaudimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)