Liūtui – atspindžio metai. Tad šių metų simbolis jums – veidrodis. Šių metų dienomis dažniau žvelgsite į gyvenimą kaip į veidrodį, matydami situacijose savo minčių atspindį. O kai kada tas veidrodis, atspindėdamas džiaugsmą ir saulę, širdį džiugins linksmais saulės zuikučiais.

Šiais metais pelnyti sėkmę jums padės karališkos savybės: ryžtas, kilniaširdiškumas bei rūpinimasis savo artimu.

Metų pradžia suteiks progų gilesniems apmąstymams, o taip pat naujų ateities planų kūrimui. Į jūsų ženklą atkeliavus Juodajam Mėnuliui, darbuose dažniau reikės daugiau pastangų, norėsis labiau pasirūpinti ir mažaisiais.

Prasidėjęs Vandens stichijos Triušio metų ciklas ragins ieškoti naujų galimybių ir idėjų. Jas įgyvendinkite vasario ir kovo mėnesiais palaipsniui.

O greitiems ryžtingiems veiksmams, esminiams sprendimams bei pasirinkimams, gyvenamos vietos pokyčiams, palankus laikas nuo gegužės 20-os, Marsui įžengus į jūsų ženklą, į kurį vėliau atkeliaus ir Venera.

Tad svarbiausius darbo, karjeros pokyčius, nekilnojamo turto operacijas, planuokite birželio, liepos, o Saulei keliaujant jūsų ženklu, ir rugpjūčio mėnesiais.

Nuo spalio 4-os Juodajam Mėnuliui iškeliavus iš jūsų ženklo, vėlesniais mėnesiais būsite vėl ryškūs ir matomi, ryškės lyderystės savybės, sektųsi imtis naujų projektų ir sumanymų, metas puikus draugystei ir meilei.