Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Pirmąją vietą specialistai atidavė špinatams ir morkoms. Jei tuos abu produktus derinsite, galite pasiekti dailios figūros rezultatų. Taigi diena turėtų prasidėti nuo oranžinės ir žalios spalvos. Galite gaminti salotas, galite spausti sultis, tik nepamirškite į šią spalvingą kombinaciją įpilti šlakelio  alyvuogių aliejaus.

Garbingą antrąją vietą specialistai skyrė žaliajai arbatai. Šis gėrimas ne tik tonizuoja, tačiau ir greitai degina riebalų ląsteles. Puodelis žaliosios arbatos, atšaldytos ir nepasaldintos cukrumi, neįkainojamai pasitarnaus prieš treniruotę. Visi pratimai, kuriuos darysite, bus maksimaliai efektyvūs!

Trečiąją poziciją užima greipfrutai. Kasdien išsispaudusios šio vaisiaus sulčių, tikrai nuveiksite mažą, bet efektyvų darbelį dailesnės figūros labui.

Kas dar praverstų jūsų išvaizdos pokyčiams? Ketvirtąją vietą specialistai atidavė mėtai ir imbierui. Nepaprastos jų gydomosios savybės žinomos nuo senų laikų. Tyrėjai išsiaiškino, kad mėtos ir imbiero derinys itin geras riebalinių ląstelių naikintojas. Kad pagreitintumėte medžiagų apykaitą,  rekomenduojama gerti imbiero ir mėtų arbatą.

O štai dar keletas kitų sveikatingumo kokteilių derinių:

Morka, imbieras, obuolys – stiprina imuninę sistemą;
Obuolys, agurkas, salieras – užkerta kelią vėžiui, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, šalina galvos ir skrandžio skausmus;
Pomidoras, morka, obuolys – gerina odos spalvą ir naikina blogą burnos kvapą;
Aštrus pipiras, obuolys, pienas – užkerta kelią atsirasti blogam kvapui burnoje ir numuša kūno temperatūrą;
Apelsinas, imbieras, agurkas – gerina odos spalvą, ją drėkina, numuša temperatūrą;
Ananasas, obuolys, arbūzas – šalina iš organizmo susikaupusias druskas, aprūpina reikalingomis medžiagomis šlapimo pūslę bei kepenis;
Obuolys, agurkas, kivis – pagerina odos spalvą bei drėkinimą;
Kriaušė ir bananas – sureguliuoja cukraus kiekį kraujyje;
Morka, obuolys, kriaušė, mangas – sušildo organizmą, padidina jo pasipriešinimą toksinams, pažemina kraujo spaudimą ir gerina bendrą kūno būklę;
Vynuogė, arbūzas, pienas – vitaminai C ir B2 pagreitina ląstelių aktyvumą ir padidina organizmo imunitetą;
Papaja, ananasas, pienas – geležis, vitaminai C ir E suteikia odai sveiką atspalvį, pagerina medžiagų apykaitą;
Bananas, ananasas, pienas – vitaminais ir naudingomis medžiagomis praturtintas kokteilis pagerina savijautą, apsaugo nuo vidurių užkietėjimo.