Receptas stebėtinai paprastas: puodelyje užsiplikome mišinį iš kavos, peruvinės pipirinės, kakavos ir cinamono. Tik tiek! Šie neapdoroti produktai jau nuo senų laikų vartoti siekiant padidinti lytinį potraukį, ir jie yra tikrai veiksmingi.

Papasakosime apie šiuos ir dar kelis produktus, kurie didina lytinę potenciją. Štai kiekvieno jų privalumai:

Peruvinė pipirinė (maca): actekų šaknis, paprastai trinama į miltelius. Tai adaptogenas, kuris padeda organizmui gaminti enzimus, reikalingus hormonų pusiausvyrai ir vaisingumo didinimui. Šis augalas dažnai reklamuojamas kaip stiprus afrodiziakas, kuris stiprina lytinį potraukį.

Kakava: termiškai neapdorota kakava turi stimuliuojantį poveikį. Ji stiprina širdies darbą ir skatina organizmą gaminti seratoniną, kuris pakelia nuotaiką. 

Leidinys „The Journal of Sexual Medicine“ paskelbė tyrimą, kuriame teigiama, kad moterų, kurios kasdien valgo šokoladą, rezultatai „Moterų seksualinio rodiklio“ diagramoje, atspindinčioje moterų seksualines funkcijas, buvo kiek geresni nei tų, kurios šokolado nevalgė.

Cinamonas: Cinamonas didina gyvybinę energiją ir apsaugo organizmą nuo fizinio vangumo, kurį dažnai jaučiame po apkrautos dienos.

Medus: medus didina ištvermę, be to, įrodyta, kad jis stiprina vyrišką jėgą ir vaisingumą.
Kokoso pienas: daugelyje kultūrų kokosų pienas vartojamas siekiant natūraliai atkurti hormonų pusiausvyrą ir padidinti seksualinį potraukį. Jame daug sveikųjų riebalų, tad jis suteikia energijos seksui, bet neturi jokio šalutinio poveikio.

Iš visų šių penkių sudedamųjų dalių per penkias minutes galima pasigaminti puikią latės kavą. Prireiks pieno plaktuvo. Gerkite tokią kavą kartą per savaitę, pasistenkite ją užsiplikyti tada, kai turite daugiau laiko ir galite pasimėgauti ir kava, ir po to jos poveikio rezultatu. Taip gausite reguliarią kofeino dozę ir papildomų privalumų iš seniausių pasaulyje afrodiziakų.

Nuotr. Shutterstock

Kaip pasigaminti seksualinį apetitą didinančią kavą?

Gerkite šią kavą kartą ar du kartus per savaitę, kai reikia palaikyti lytinę potenciją. Tai skanus gėrimas, dvelkiantis actekų prieskoniais. Jei kada teko gerti karštą meksikietišką šokoladą, jo skonis labai panašus: juodas šokoladas, cinamonas ir vos šlakelis saldumo.

2/3 puodelio karštos kavos; 

1 a. šaukštelis termiškai neapdorotos kakavos;

2 a. šaukšteliai kokosų pieno;

1 a. šaukštelis medaus

1/2 a. šaukštelio cinamono;

1 a. šaukštelis peruvinės pipirnės.

Supilkite kavą į vidutinio dydžio dubenėlį. Suberkite kakavą, cinamoną, supilkite kokosų pieną, įdėkite medaus. Plakite pieno plaktuvu, kol atsiras daug putų. Įberkite peruvinės pipirinės ir dar kartą išplakite. Patiekite iš karto. Skanaus – ir gero sekso!

Įspėjimas: šis receptas neskirtas gydymui. Tai tiesiog malonus ir skanus būdas gerinti savijautą ir gyvenimo kokybę. Prieš vartodami naują ar nežinomą produktą pasitarkite su gydytoju, ypač jei vartojate vaistus.