Tikrai yra moterų, kurios neturi seksualinio partnerio pusmetį, o kartais net kelerius metus. Aišku, jos sienomis nelipa, gatvėje sutiktiems vyrams ant kaklo nesikabina, tačiau bendra laukimo atmosfera jaučiasi. Tokia diagnozė gali būti tik viena: gal jos ir nenori, bet joms tikrai REIKIA sekso.

Štai bene svarbiausi ženklai, rodantys, kad jums būtent to reikia.

Užsitęsusi depresija ir nervingumas. Jei jus pradėjo erzinti netgi tai, kas anksčiau teikė džiaugsmą ir  malonumą, tai pirmasis seksualinio nepasitenkinimo požymis. Vyrai dažnai pasišaipo - štai, seniai negavusi moteris.

Nuolatiniai skausmai - šis ženklas rodo, kad kraujyje trūksta hormono oksitocino, kuris slopina skausmą. Šis hormonas išsiskiria orgazmo metu.

Antsvoris ir nuolatinės dietos. Jei jūs siekiate numesti nereikalingus kilogramus, tačiau visos išmėgintos dietos yra neveiksmingos, geriausiai tai padėtų padaryti seksas. Lytinio akto metu pagreitėja pulso dažnis, kalorijas imamos deginti greičiau - beveik taip pat, kaip sporto salėje.

Nusilpęs imunitetas. Jei jus vis puola virusas, o gydytojai teigia, kad jūsų imunitetas nusilpęs, tai sveikatą stiprinkite kūniškais malonumais.

Nepasitenkinimas dėl krūtinės dydžio. Mokslininkai vieningai sutaria: reguliariai užsiimdama seksu, moteris gali pasididinti krūtinę mažiausiai 25 procentais.

Problemos dėl atminties. Specialistai teigia, kad kiekvienas naujas orgazmas galvą išvalo, ji dirba labai aiškiai, o protiniai sugebėjimai laikinai pagerėja.

Nemiga. Seksas - tai puikiausiai priemonė, kuri padeda saldžiai nugrimzti į sapnų karalystę su šypsena veide ir pačiomis gražiausiomis mintimis.

Spuogai ir raukšlės. Seksas yra pats geriausias odos lygintojas, nes jo metu išsiskiria progesteronas ir medžiagos, teigiamai veikiančios odos būklę.

Nepasitenkinimas savimi. Seksas padidina pasitikėjimą savimi ir padeda pamilti save tokią, kokia esi, kokią tave mato partneris. Daugiau jokių kompleksų ir dejavimų!