Šis receptas labai patiks vaikams, mat tortas bus pagamintas iš jų taip mėgstamų blynų.

REIKĖS:

400 g miltų;

5 kiaušinių;

700 ml pieno;

druskos;

cukraus;

2 a. š. kepimo miltelių;

200 ml aliejaus;

200 ml riebios grietinėlės;

500 g jūsų mėgstamo šokolado.

GAMINIMAS:

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Gerai išplakite kiaušinius. Supilkite pieną ir vėl viską gerai išmaišykite. Abu mišinius sumaišykite iki vientisos masės.

Aliejumi ištepkite keptuvę ir kepkite blynus. Jų turėtų būti apie 15–20.

Grietinėlę iki virimo kaitinkite puode, suberkite gabalėliais sulaužytą šokoladą (maždaug 300 g). Maišykite, kol šokoladas ištirps. Masę atvėsinkite ir ja pertepkite blynus.

Likusį šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje. Apliekite blynų torto viršų. Skanėstą palikite bent kelioms valandoms, kad sukietėtų. Skanaus!