keptuvė

5 patarimai gaminantiems nerūdijančio plieno indais (2)

Maistui skonį suteikia ne tik ingredientai ar prieskoniai, bet ir indai , kuriuose maistas ruošiamas. Dėl savo kepimo ir skrudinimo savybių ypatingai...

Alfas live. Puodų ir keptuvių galvosūkis: kaip išsirinkti geriausią, tinkamai prižiūrėti ir kiek turi kainuoti? (2)

Puodai ir keptuvės yra vieni svarbiausių virtuvės atributų. Todėl labai svarbu išsirinkti tinkamus ir ilgai tarnausiančius indus. Kaip iš gausybės...

Fantastiški itališki spagečiai mažiau nei per 20 min.: receptas pavyks net retai gaminantiems

Dirbant iš namų ir kone kasdien gaminant, ilgainiui išsisemiame. Ką jau kalbėti, kad visada norime greitai paruošiamų, tačiau skanių pietų. Tad...

Sriuba su paukštienos kulšelėmis, kurią norėsis gaminti ir valgyti vėl ir vėl (11)

Mėgaukitės azijietiška sriuba bet kokiu oru. Nudžiugins ne tik skonis ir vaizdas, bet ir labai greitas, ir lengvas jos paruošimas. 600 g antienos...

Grilinti galima ne tik mėsą ar daržoves: išbandykite du burnoje tirpstančių, keptų sūrių receptus (7)

Ar žinojote, kad grilyje galima kepti ir lietuvišką varškės sūrį, o ant grotelių skrudinto prancūziško pelėsinio sūrio skonis – pasakiškas?...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10