Siūlome rinktis vieną iš trijų organizmą valančių dietų: obuolių, kefyro arba grikių. 

OBUOLIŲ DIETA

1 variantas. Tik obuoliai

Visą dieną valgykite tik obuolius  tiek, kiek telpa. Tačiau vien obuolių neužteks  būtina gerti daug skysčių. Pirmenybę atiduokite ramunėlių ar kitokių žolelių arbatai.

Nuotr. Shutterstock

2 variantas. Obuoliai ir kefyras

Obuolių dienos porciją (1,52 kg) padalinkite į 5 lygias dalis ir valgykite visą dieną. Po kiekvieno valgio išgerkite 1 stiklinę mineralinio negazuoto vandens. O po penkto obuolių kirtimo vandenį pakeiskite liesu kefyru.

KEFYRO DIETA

1 variantas. Tiktai kefyras

Per dieną turėsite išgerti 1,52 litrus kefyro. Gerti jį reikia gryną, be jokių priedų  druskos ar cukraus. Tą kiekį turite išgerti per 56 kartus. Vien kefyru turėtumėte gyventi 3 dienas, taigi tokia mityba (tiksliau, gėrimas) bus priimtina tik kantrioms ir ištvermingoms moterims. Jei jausite troškulį, išgerkite dar nesaldintos žolelių arbatos.

2 variantas. Kefyras ir daržovės bei vaisiai

Jums reikės 1,5 litro kefyro ir ne daugiau kaip 1 kilogramo mėgiamų daržovių ar vaisių (išskyrus bananus, vynuoges, bulves). Kefyrą gerkite niekuo nepagardintą lygiomis porcijomis 56 kartus, įpjausčiusios į jį mėgiamų vaisių arba daržovių.

Nuotr. Shutterstock

GRIKIŲ DIETA

1 variantas. Tikrai grikių košė

35 dienas patariama valgyti tik grikių košę  priešpiečiams, pietums ir vakarienei (ji turi būti likus 4 valandoms iki miego). Tai pati griežčiausia dieta, tačiau per savaitę galima atsikratyti nuo 3 iki 5 kilogramų antsvorio

2 variantas. Grikių košė ir kefyras

Esmė tokia, kad prieš valgydamos turėsite išgerti lieso kefyro (ne daugiau kaip 1 litrą per dieną). Dietologai teigia, kad kefyras gerai dera su grikių koše, šalina iš organizmo šlakus, skaido
riebalus.

Nuotr. Shutterstock