kefyras

kefyras

Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu. Piemenys šiuos maišelius kabindavo tarpduriuose – taip praeinantys žmonės geriau suplakdavo maišelių turinį.

Suprastėjus savijautai Agnė išsiaiškino – netoleruoja laktozės: kaip gyventi be pieno produktų

Suprastėjęs virškinimas , veido paburkimas ir nuolatinis pilvo pūtimas klaipėdietę Agnę paskatino peržiūrėti savo mitybą. Paaiškėjo, kad Agnė...

Slapto pirkėjo tyrimas: „Lidl“ ir „Maxima“ smarkiai išsiskiria kainomis (515)

Pigiausiai 25 dažno vartojimo prekių krepšelį gali įsigyti Panevėžio gyventojai, savo miesto parduotuvėse už sumokėdami vidutiniškai 25,39 euro, o...

Burnos higienistė apie blogą kvapą: kada dėl to reikia susirūpinti ir kreiptis į gydytoją (11)

Laidoje DELFI Diena svečiavosi burnos higienistė Agnė Minkauskaitė ir papasakojo, dėl kokių priežasčių gali pasireikšti blogas burnos kvapas .

Unikauskas rekomenduoja, kokių produktų nepirkti parduotuvėse (62)

Parduotuvėse nuolat susigundome produktų etiketėse esančiais užrašais „Be konservantų“, „Daugiau probiotikų“ , „0 proc. riebumo“ ir dar...

Vilnietis šefas Klaipėdoje pagamino ežiuką rūke: pajūrio žmonės liko nustebę (20)

Į Klaipėdą iš sostinės atvykęs vienas žymiausių Lietuvos šefų – Deivydas Praspaliauskas pristatė degustacinę vakarienę . Į „Švyturys...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10