Ar man ji graži? Neabejotinai. Kaip ir Salma Hayek. Tokių neaukšto ūgio moterų grožio paslaptis, manau, slypi proporcijose, geruose genuose ir... užsispyrime. Kad dailiai atrodytum, turi ir paplušėti.
Eva Longoria visą pasaulį pavergė vaidindama televizijos seriale „Nusivylusios namų šeimininkės". Kaip ir kiekviena moteris, aktorė turi savo grožio paslapčių.

Grožio salonai ir priežiūra namuose
Aktorė turi asmeninę kosmetologę Beverli Hilse, kurios paslaugomis naudojasi kartą per savaitę. Kosmetologė yra sukūrusi odos priežiūros ir viso organizmo priežiūros sistemą, kurią sudaro kosmetinės procedūros, dieta ir veido mankšta. Visas kompleksas yra netgi laikomas realia alternatyva plastikos chirurgijai. Tačiau Evos grožio paslaptis - ne tik profesionalų rankose. Ji reguliariai prižiūri savo odą ir namuose.

Visavertis poilsis ir atsipalaidavimas
Eva įsitikinusi, kad moters grožiui itin svarbu mokėti visiškai atsipalaiduoti, bet kai aplink jos namus nuolat kirba paparaciai, tai padaryti iš tiesų nelengva. Todėl aktorė vyksta į Bora Bora salą - tikrą Ramiojo vandenyno perlą. Ji tvirtina, kad net patys įkyriausi žurnalistai jos ten nesuranda. Būtent ten moteris gali visiškai atsipalaiduoti, pailsėti vienumoje, paplaukioti nuosavame baseine ar pasilepinti sūkurinėje vonioje. O visos procedūros aktorei atliekamos namelyje. Eva itin mėgsta odos priežiūros procedūras su smulkintais perlais.

Pasitikėjimas savimi
Los Andžele gyvenanti žvaigždė sako, kad pagrindinius grožio receptus ji gauna ne iš mados stilistų, o iš savo artimiausios draugės Britney, su kuria aktorė draugauja nuo vaikystės. Televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės" žvaigždė yra įsitikinusi, kad nuostabiai atrodyti jai padeda ir tikėjimas, jog ji yra patraukli. Ji netgi turi tam tikrą mantrą, kurią mėgsta kartoti: nereikia gimti aukštai, kad tave pastebėtų - juk dinamitas yra saugomas mažose dėžutėse. Šią frazę dažnai kartoja ir aktorės motina.

Maži pomėgiai
Aktorė sugeba surasti laiko ir savo pomėgiams, pavyzdžiui, ji nuostabiai gamina ir siuva drabužius sau bei savo draugams. Ir ne šiaip drabužius, o vintažinio stiliaus, nes grožio etalonas Evai yra 6-tojo dešimtmečio kino žvaigždės - Sophia Loren, Maria Felix (mirė 2002 m.). Aktorė dievina mados kūrėjų kurtas sukneles, kurios jai yra kaip antra oda.
Vienintelis dalykas, kurio nepripažįsta ši žvaigždė - tai kvepalai. Eva jiems yra alergiška, todėl vartoja hipoalergiška kosmetiką su natūraliomis aromatinėmis medžiagomis.

Kūno ir plaukų priežiūra
Eva negali apsieiti be savo kirpėjo ir geriausio draugo Keno Paveso. Ji dievina, kad Kenas kuria šukuosenas su papildomomis plaukų sruogomis, tačiau pastebėti šias mažas jo gudrybes yra praktiškai neįmanoma.
Fizinę formą aktorė palaiko, padedama asmeninio trenerio Patricko Murphy, su kuriuo ji treniruojasi keturis kartus per savaitę. Tokios žvaigždės pastangos tikrai nenueina veltui, nes Evos figūra stebina formų ir proporcijų puikumu. Vyrų žurnalas „FHM" 2008 metais seksualiausių moterų rinkimuose aktorei skyrė 14 vietą!
Visos paskalos apie tai, jog ji labai pastorėjo, subliūkšta, pažvelgus į prašmatnias fotografijas.
Pati Eva tvirtina, kad gražiausia jos kūno dalis - užpakaliukas, o jos drabužių dydis tebėra nulinis.

Tinklapis Ehow.com pateikia asmeninio trenerio P. Murphy instrukcijas, skirtas Evai Longoriai, kad jos kūnas atrodytų tobulas.

  1. Eva Longoria nekenčia sporto klubų, todėl asmeninis treneris atvažiuoja į jos namus. Sportuoja 3-4 kartus per savaitę po 1 valandą.
  2. Pratimai skiriami visam kūnui. Žvaigždė daro pratimus su kardiotreniruokliais, svarmenimis. Į Evos dailaus kūno programą taip pat įtraukiami įtūpstai, pritūpimai, atsilenkimai.
  3. Eva propaguoja greitą ėjimą, kuris itin gerai degina kalorijas. Be to, sąnariams bei raumenims tenka lengvesnis krūvis nei bėgiojant.
  4. Aktorė nesilaiko dietų, ji tik sveikai maitinasi. Mėgsta daug proteinų turinčius kiaušinių baltymus, valgo daug vaisių bei daržovių. Kiekvieną rytą suvalgo lieso jogurto.
  5. P. Murphy laikosi nuomonės, kad užsiėmimai neturi kelti nuobodulio. Sportuoti reikia nuotaikingai. Todėl vieną kartą Eva mina dviratį, kitą - šoliuoja. Evos treneris įsitikinęs, kad pratimus reikia kaitalioti, nes kitaip raumuo pripras ir nebesimatys įdirbio rezultatų. Organizmui reikia vis naujų iššūkių!

VERTA ĮSIDĖMĖTI.
Sudeginsite dar daugiau kalorijų, jei po treniruotės dar 20-30 minučių skirsite kardiotreniruokliui.

Pusryčiams valgykite baltyminius patiekalus.

Per visą dieną valgykite mažomis porcijos, o jei išalkstate, užkandžiui rinkitės vaisius ir daržoves, tarkim, agurko griežinėlius, apšlakstytus citrinos sultimis. Tai vienas mėgiamiausių Evos Longorios užkandžių.