„Konkurse solistai suskirstyti į amžiaus grupes. Mano amžiaus grupė yra nuo 18 iki... Be skaičiaus, –prieš pat apdovanojimų ceremoniją DELFI pasakojo Neringa. Mano amžiaus grupėje rungėsi suaugę dainininkai, profesionalai iš viso pasaulio.“

Konkurse „Kaunas Talent“ dalyvavo daugiau nei 80 dainininkų iš 20 šalių. Apie pusė dalyvių – solistai. „Vienas gruzinas, berods, „X Faktoriaus“ laimėtojas savo šalyje. Kiti kitų konkursų Grand Pri nugalėtojai“, savo konkurentus vardijo Neringa.

Pirmadienio rytą Kauno miesto savivaldybėje įvyko konkurso laureatų apdovanojimai. Buvo apdovanoti geriausi dainininkai ir skiriamos įvairios nominacijos. Trečią vietą konkurse laimėjusi N. Šiaudikytė džiaugėsi, kad net iš keturių komisijos narių gavo pakvietimus atvykti į jų rengiamus konkursus Europoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)