Savo „Facebook“ profilyje šviesiaplaukė paviešino nuotrauką, kurioje įamžinta besilinksminanti su artimiausiomis draugėmis. Merginos rankose laiko putojančio gėrimo taures, o veidus puošia šypsenos. „Ačiū jums visoms, kurios buvot! Myliu!”, - draugėms po nuotrauka parašė 24-erių metų mergina.

Anksčiau naujienų portalui DELFI Eglė teigė, kad nebus viena iš tų krepšininko mylimųjų, kurios su malonumu atvirauja apie poros asmeninį gyvenimą, su žurnalistais dalinasi poros vargais ar džiaugsmais: „Asmeninių dalykų klauskite Jono. Jis – viešas žmogus, gal jums kažką daugiau papasakos. Aš nelabai norėčiau viso šito komentuoti. Nesu viešas žmogus, nelabai noriu kažką pasakoti. Noriu asmeninius dalykus pasilikti sau.“

DELFI bandė susisiekti su krepšininko sužadėtine, tačiau jos mobilusis telefonas - išjungtas.

Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė draugauja kiek mažiau nei metus. Sportininkas merginai pasipiršo praėjus pusmečiui po jų pažinties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (645)