DELFI susisiekus su Egidijumi Dragūnu jis teigė, kad tai - šmeižtas.

„Internete paskleista informacija yra melaginga ir visiškai neatitinka tikrovės. Norėčiau tame portale dirbantiems žurnalistams palinkėti neprisidaryti problemų, nes atsidurs teisme.

Tai tik daro jiems gėdą. Ten minimos sumos yra nesąmoningos, straipsnis neatitinka tikrovės, todėl laikau tai šmeižtu“, – sakė E. Dragūnas.

DELFI susisiekus VMI atstovu Dariumi Buta, jis teigė, kad informacijos apie skolas ar skirtas baudas, remiantis įstatymais, VMI suteikti apskritai negali: „Valstybinė mokesčių inspekcija atliko patikrinimą ir jį baigė. VMI E. Dragūną traktuoja kaip eilinį Lietuvos mokesčių mokėtoją, kuriam atliko mokestinį patikrinimą.

Kol nėra pasibaigę galimi mokestiniai ginčai, mokesčių inspekcija informacijos apie tai, ar mokesčių mokėtojas elgėsi tinkamai, ar veiklą vykdė tinkamai, negali pateikti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)