„Mes turbūt su kai kuriais jau pažįstami ne vienus metus. Bendraujame koncertų metu, ar čia, „Facebooke“. Jūs daugiau pažįstate mane, bet aš praktiškai nieko nežinau apie jus. Todėl kilo tokia idėja – ką jūs galvojate apie atostogas kartu?“ - klausė E. Dragūnas.

„Vienas mano geras draugas dirba „Novature“, aš su juo pasitariau ir jį mano idėja labai sudomino. Dabar man svarbi jūsų nuomonė“, - savo netikėta ir originalia idėja komentarų audrą socialiniame tinke sukėlė atlikėjas.

Kaip DELFI naujienų portalui pasakojo E. Dragūnas, ši mintis jam kilo dėl to, kad jis artimiau nori pažinti savo gerbėjus.

„Jie mane žino, o aš jų – ne. Todėl bus specialiai užsakytas SEL lėktuvas į Kretą. Savaitės trukmės kelionėje, manau, bus puiki galimybė suartėti su savo fanais, - neabejoja jis. - Taigi, spalio 12-19 dienomis visi, norintys su manimi artimiau susipažinti, pailsėti ir papramogauti 5 žvaigždučių viešbutyje, kuriame viskas įskaičiuota, nedelskite įsigyti „Novaturo“ kelionės. Nes lėktuve telpa tik pusantro šimto žmonių.“
SEL lėktuvas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)