Savo feisbuko paskyroje pirmadienio vakarą paviešinęs prabangaus „Mercedes-Benz“ S klasės automobilio nuotrauką, U. Kiguolis sukėlė nemažą šaršalą. Nejaugi garsus vyras automobilį įsigijo po savaitgalį įvykusio incidento?

Anot U. Kiguolio, automobilis pirktas dar šių metų pradžioje, tad tikrai nebuvo paguodos pirkinys po avarijos Palangoje.

Pasiteiravus, ar verslininkas neliūdi dėl apgadinto prašmatnaus „Ferrari“ automobilio, šis tik lakoniškai atsakė: „Bus tų ferarių“.

DELFI primena, kad savaitgalį U. Kiguolis buvo patekęs į kito eismo dalyvio sukeltą avariją. Vykstant link viešbučio, kuriame buvo apsistojęs, į U. Kiguolio vairuojamą automobilį įsirėžė neatidaus vairuotojo transporto priemonė.

Prabangų „Ferrari“ vairavęs Ugnius Kiguolis važiavo pagrindiniu keliu. Likus vos keliems metrams iki viešbučio, kuriame jis buvo apsistojęs, į „Ferrari“ įsirėžė BMW M4.

Abu vairuotojai nenukentėjo, tačiau automobiliai stipriai apgadinti. Nuo smūgio stumtelėtas „Ferrari“ trekėsi į metalinę tvorą ir ją sulaužė. BMW M4 nuo smūgio liko sumaitotu automobilio priekiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)