„Mes patys šią vietą vadiname pliusais, yra žmonių, kurie sako „vieni pliusai“, – šyptelėjo su DELFI bendraudamas D. Budzinauskas. – Į pavadinimą įdėjome raides todėl, kad net feisbuke negalime vadintis ženklais.“

Atidarymo vakarėlyje užkandžius ragavo būrys kolegų ir draugų. Savo vyro sėkme džiaugėsi žmona Aistė Stonytė, o sveikinimus žėrė kolegos Audrius Giržadas ir Edmundas Jakilaitis.

Pasidomėjus, ar gastrobaro įkūrėjai ilgai svarstė, kuo nustebinti lankytojus ir vilniečius, kurie turi daugybę vietų, kur pavalgyti ar praleisti laisvalaikį, Darius nusijuokė ir nė nestabtelėjęs atsakė, kad tikrai negalvojo, kaip stebinti.

„Tiesiog nenorėjome atidarinėti kavinės ar restorano, nes jų yra labai daug, o kiekvieną savaitę užsidaro po kelis, – kalbėjo Darius. – Galvojome, ką kitokio galime pasiūlyti. Iš tiesų, tik apie dešimt procentų žmonių turi, kur nueiti pabūti, pavalgyti ir oriai praleisti laiką. Bet juk nebūtina per vakarą išleisti dešimt, dvidešimt, trisdešimt ar net penkiasdešimt eurų tam, kad turėtum gerą vakarą.“

D. Budzinauskas atskleidė, kad siūlomų patiekalų kainas pavyko gerokai sumažinti atsisakius padavėjų. Taip sumažinę kaštus jie kviečia klientus patiekalus ar gėrimus užsisakyti prie baro. „Tik todėl mes galime žmonėms pasiūlyti pagrindinius patiekalus po vieną eurą. Nėra taip, kad visi patiekalai tiek kainuoja, tačiau dauguma taip.“

Darius šyptelėjęs prisipažino, kad pirmosiomis gastrobaro darbo dienomis stojo už baro, nors turi ir kitą darbą.

Atidarymo šventės akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)