„Užsibrėžiau gana platų tikslą – stebėti Europos miestuose naujas skrybėlių madų tendencijas. O jos skirtingos: Viena gana stabili, garsėjanti Vienos pokyliais, čia požiūris į skrybėles skiriasi nuo likusios Europos. Siekiau pastebėti naujas skrybėlių madas. Deja, nieko geresnio už savo kūrybą nepamačiau nei Budapešte, nei Vienoje. Susitikau su potencialiais partneriais“, – DELFI pasakojo A. Mois.

„Turėjau galimybę apsilankyti Tokajaus regione, susipažinti su geriausiu vyndariu, tarptautinių konkursų laimėtoju. Vynuogynai ir vyno rūsiai paliko neišdildomą  įspūdį. Iš geriausio vyndario gavau dovanų savo vardu pavadintą butelį“, – kelionės įspūdžiais dalijosi skrybėlių dizainerė A. Mois ir pridūrė, jog ir Austrijoje, ir Vengrijoje jau yra apsilankiusi ne kartą.

A. Mois kelionės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)