Tiesa, mama tapusi įspūdingų formų blondinė pasidalijo didžiulį šurmulį sukėlusia nuotrauka: praėjus vos savaitei po gimdymo ji atrodo taip, lyg niekuomet nebūtų buvusi nėščia.

A photo posted by Coco (@coco) on Dec 7, 2015 at 12:23pm PST

Nuotraukoje kairėje matyti, kaip Coco atrodė likus savaitei iki gimdymo, dešinėje - savaitė po. Kaip jai tai pavyko?

Moteris sulaukė daugybės panašių klausimų, todėl nusprendė papasakoti tiesą.

"Aš dar prieš pastodama buvau puikios fizinės formos, tačiau sulaukus ketvirto nėštumo mėnesio sportuoti nustojau ir ėmiau valgyti daug vaisių. Nėštumo pradžioje mano svoris sumažėjo 4,5 kg. Taip nutiko dėl to, kad nustojau gerti alkoholį, nebekilnojau svarsčių ir sumažėjo raumenų masė, trečia - valgiau tikrai sveiką maistą bei kasdien vartojau vitaminus. Per visą nėštumą priaugau vos 5,8 kg ir šiuo metu sveriu beveik tiek, kiek ir prieš pastodama - 62 kilogramus", - pasakoja Coco Austin.

Jai pačiai keista, kaip gerai kūnas reagavo į didžiulius pokyčius: "Psichologiškai ruošiausi tam atvejui, jei išsipūsčiau, kaip banginis ir iš to nebūčiau dariusi katastrofos. Būčiau padariusi bet ką, kad tik mano kūdikis gimtų sveikas".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)