Rusų žiniasklaidoje paplito vaizdo įrašas, kuriame nufilmuotas po viešbučio koridorius besiblaškantis Jegoras. Vaikinas nesiorientavo aplinkoje, agresijos apraiškas demonstravo spardydamas duris.

Po incidento 19-mečio Jegoro bičiulis prisipažino – žudikas buvo linkęs elgtis agresyviai.

„Jegoras turėjo problemų, tačiau nemaniau, kad viskas nueis taip toli. Mano nuomone, jis turėjo nedidelių sutrikimų. Kai supykdavo, nekontroliuodavo savo agresijos ir veiksmų. Jei nuspręsdavome draugiškai pasikumščiuoti, jis negalėdavo laiku sustoti, pernelyg įsijausdavo. Bet aš visad maniau, kad jis geras žmogus.

Jegoras turėjo mažai draugų. Kai mudu susipažinome, man buvo 15, jam – 18. Tai ganėtinai didelis amžiaus skirtumas. Bet jam buvo jauku su jaunesnio amžiaus žmonėmis. Vis dėlto geriausiai jis sutarė su mama...“ – pasakojo J. Sosino bičiulis.

Motiną pasmaugęs Jegoras pašiurpino ne tik tėvą, bet ir sugniuždė 12-metę seserį Taisiją. Kaip praneša portalas „Super.ru“, mergaitė pašalino brolį iš savo bičiulių sąrašo portale „Vkontakte“, ištrynė visas jųdviejų bendras nuotraukas.

Primename, kad žmogžudystė buvo įvykdyta gruodžio 10-osios naktį. Vienas iš viešbučio, kuriame buvo apsistoję Jegoras su mama Anastasija, darbuotoju pasiskundė neadekvačiu ir agresyviu jaunuolio elgesio.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai viešbučio koridoriuose užtiko slankiojantį, beveik aplinkoje nesiorientuojantį J. Sosiną. Kaip teigiama, šis buvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Tiesa, žudikas tvirtina, jog tebuvo išgėręs mamos duotus vaistus, nuo kurių jam prasidėjo haliucinacijos.

Kambaryje, kuriame buvo apsistojęs jaunuolis, pareigūnai aptiko suaugusios moters kūną, kaip paaiškėjo, tai – 44 metų Anastasija Sosina.

Teigiama, kad auka buvo uždusinta laidu, skirtu elektroninių prietaisų įkrovimui. Ant moters kūno taip pat buvo daugybė mėlynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)