Gerda pasakoja, jog jai ypač mielą ir brangią dainą norėjusi įprasminti ir vaizdo klipe. Tyliai prasitarusi apie savo svajonę, atlikėja sulaukė didžiulio kolegų bei bendražygių palaikymo ir ledai svajonės išsipildymo link labai greitai pajudėjo.

Jaudinantį vaizdo klipo scenarijų parašė „TV Pagalbos“ projekto vadovas Andrius Žemaitis, režisavo Mindaugas Gudelis. Beveik tris paras trukusius filmavimo darbus įprasmino ir vaizdo klipą sumontavo taip pat kolegos Mindaugas Gudelis bei Vytautas Gudaitis. Pagrindinius vaidmenis dainos „Aš jau toli“ vaizdo klipe be atlikėjos Gerdos kūrė Klaipėdos Dramos teatro aktorius Arnoldas Eisimantas bei modelis Eglė Janukonytė.

Veikiausiai būsimo hito atlikėja pasakoja, jog dirbti buvo ypatingai smagu, nes savo pagalbą pasiūlė didžiulis būrys šia idėja tikinčių žmonių bei įmonių.

Visa komanda sako: „Tai buvo didelis, bet malonus darbas. Plušome neskaičiuodami filmavimo valandų, bet rezultatu esame labai patenkinti. Tikimės, jog mūsų bendras darbas patiks ir klausytojams“.

Vaizdo įrašo anonsas:


Vaizdo įrašo filmavimo užkulisiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)