Jeigu tu esi vienas laimingųjų, kurie šią savaitę švenčia savo gimtadienį, pirmyn, laimėk geriausią dovaną sau!

Kaip jau turbūt ne kartą įsitikinai, „Radistų“ diskotekos visada būna galingos. Jonas ir Rolandas namų darbus padaro 120 procentų, todėl kiekvienas jų vakarėlis yra ypatinga šventė visiems jo dalyviams.

O šįkart dovanos prasideda vos pasiekus VIP įėjimo į „Exit Vilnius“ duris, kur tau nereikės laukti eilėje, atėjus iki vidurnakčio nereikės mokėti už bilietą, tavęs ir draugų lauks geriausia šokių muzika, o skaniausia vyšnia ant gimtadienio torto, žinoma, bus tai, kad tave asmeniškai pasveikins „Radistai“!

Jeigu norėtum tokios dovanos gimtadienio proga, sakyk drąsiai ir dalyvauk „Exit Vilnius“ ir DELFI konkurse. Kaip? Tereikia tapti DELFI Pramogos draugu feisbuke ir komentare pridėti visus draugus, kuriuos kvieti į savo gimtadienį šį penktadienį „Exit Vilnius“ klube. Nugalėtoją paskelbsime penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)