Pasak grupės lyderio Andriaus Grybausko, ši daina buvo didelis iššūkis, nes buvo siekta surasti balansą tarp elektroninės muzikos sintezatorių ir gitaros garsų, tad teko iš širdies padirbėti, tačiau rezultatu grupė liko patenkinta.

Andrius teigia, kad pirmasis muzikinis žanras, kuris pastūmėjo jį groti, yra bliuzas ("Stevie Ray Vaughan", "Jimi Hendrix"), dainininkas visada norėjo išbandyti įvairius muzikinius stilius.

„Juk nėra muzikos žanro, kuris būtų geriausias, - teigia atlikėjas, visi muzikiniai žanrai yra įdomūs, sudėtingi, originalūs, todėl tik išeidamas už savo patogumo ribų tu sugebi atrasti naujus horizontus kūryboje“, – pasakoja A. Grybauskas.

Grupė ruošiasi šiai dainai nufilmuoti muzikinį klipą, bet vis dar svarsto, ar filmuoti užsienyje, ar Lietuvoje. Kol vyksta derybos dėl filmavimo vietos, grupė „Andrew Flame“ trečiam albumui jau turi sukūrę net keturias dainas. Autorius atskleidė, jog trečiasis albumas gali būti lietuviškas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)