Nacionalinių „Eurovizijos“ atrankų vedėjas Andrius Rožickas, užlipęs ant scenos po to, kai merginų grupė atliko savo konkursinę dainą, negailėjo kandžių replikų. „Jūsų būtu galima klausytis be garso“, – rėžė A. Rožickas ir pasidomėjo komisijos, ar šie ką nors girdėjo, kai scenoje dainavo taip išsinuoginusios merginos.

Komisija taip pat rado prie ko prikibti. Anot jų, grupės pavadinimas nedera su dabartine grupės sudėtimi. „Jūs vadinatės „4 Roses“, tačiau scenoje dainuojate trise. Galbūt reikėtų pagalvoti apie kokį nors kitą pavadinimą, pavyzdžiui „Trys mergelės“, yra toks restoranas Kaune. Žinoma, galima pasilikti esamą pavadinimą ir taip paintriguoti“, - juokaudama rėžė vyriškoji komisijos pusė. Ketvirtoji grupės narė neseniai susilaukė vaikelio, tad šiuo metu yra motinystės atostogose.

"4 Roses"

Šįvakar vykusį filmavimą televizijos žiūrovai LRT ekranuose pamatys šeštadienį vakare. Visi dalyviai, kurie pasirodys šeštadienio laidoje, dainas rinkosi iš „bendro katilo“, reiškia, jie į konkursą atėjo be savo dainų arba atsinešė savo dainą, tačiau leido ją atlikti ir kitiems atlikėjams.

Šioje laidoje susirungs Ieva Zasimauskaitė, Baiba Skurstenė-Serdiukė, Evelina Jocytė, vaikinų ketveriukė E.G.O., Berta Timinskaitė, Deivydas Žygas, Neringa Šiaudikytė, „4 Roses“, Saulenė Chlevickaitė, Milda Martinkėnaitė, Ruslanas Kirilkinas ir Aistė Pilvelytė.

Dalyvių pasirodymus vertins lietuviškoji ir užsienio komisijos bei žiūrovai. Šeštadienio laidos metu komisijos kėdes užims Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Nomeda Kazlaus ir Laima Lapkauskaitė.

Laima Lapkauskaitė

Televizijos žiūrovai jau matė dvi atrankų laidas, kuriose pasirodė šešiolika dalyvių. Iš jų tik dešimt iškovojo teisę toliau rungtis dėl galimybės dainuoti didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje.

Kovą dėl teisės atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ pradėjo 28 dalyviai: „4 Roses“ merginos, Alice Way, Baiba Skurstenė-Serdiukė, Berta Timinskaitė, Deivydas Žygas, Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, E.G.O., HIT, Ieva Zasimauskaitė, Milda Martinkėnaitė, Neringa Šiaudikytė, Saulenė Chlevickaitė, Donatas Montvydas, Ištvanas Kvikas, Lawreigna, Ruslanas Kirilkinas, Vladas Kaluginas, Behind the Moon, Catrinah, Eglė Jakštytė, Elena Jurgaitytė, Erica Jennings, Jurgis Brūzga, Petunija, Rūta Ščiogolevaitė, Ugnė Smile, Valdas Lacko ir Aistė Pilvelytė.

Ruslanas Kirilkinas

Po pirmosios laidos, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, iškrito Dovydas Petrošius, Elena Jurgaitytė ir Vlad Max. Po antrosios „eurovizinės“ kovos baigėsi Jurgiui Brūzgai, Lawreignai ir Ugnei Smile.

Po jau LRT eteryje parodytų laidų paaiškėjo, kad toliau „eurovizines“ kovas tęs Alice Way, „Behind The Moon“, Erica Jennings, Petunija, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Ištvanas Kvikas, Catrinah, Eglė Jakštytė ir Valdas Lacko.

Tiesa, du dalyviai iš konkurso pasitraukė savo noru. Grupė HIT ir atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha atsisakė galimybės dalyvauti dėl asmeninių priežasčių ir negalavimų. Paaiškėjus, kad iš konkurso traukiasi ši grupė ir atlikėja, prie konkurso dalyvių prisijungė Evelina Jocytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)