12 – tiek projekto „Delfinai ir žvaižgės“ laidų nufilmuota Lietuvos jūrų muziejaus delfinariume. Sekmadienį vyko paskutinis filmavimas – finalas, kuriame netrūko ir atsisveikinimo, ir pergalės džiaugsmo ašarų.

Į finalą surinkę žiūrovai turėjo galimybę pamatyti be tik finalininkų pasirodymus, bet ir pasigrožėti anksčiau projektą palikusių dalyvių talentais.

Finanalininkų – Liepos Mondeikaitės, Kristinos Navicaitės-Tinos ir Aurelijaus Liškausko – pasirodymus vertino ir savo balsys skyrė ne tik projekto komisija, bet ir dar dešimt garbių svečių.

Tarp jų – dainininkės Violeta Tarasovienė ir Nijolė Pareigytė, beje, pasiprašiusi, kad produseriai kitą sezoną ją pakvietsų būti tokio projekto dalyve, baleto primarijus Nerijus Juška, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, žurnalistas Edmundas Jakilaitis.

Projekto "Delfinai ir žvaigždės" finalas

Visi jie lyg susitarę tvirtino, kad apsispręsti, kuriam finalo dalyviui atiduoti savo balsą, yra labai sunku, nes visi – jie išskirtiniai ir unikalūs. Tina – emocinga, Liepa – labiausiai susidraugavusi su delfinais, o Aurelijus demonstravo techniškiausius ir sudėtingiausius triukus.

Atsisveikinti su projektu labai sunku buvo ir paties dalyviams. „Labai nenoriu to paskutinio karto. Aišku, kad nuolat lankysiuosi delfinariume, svarbiausia, kad mane čia įsileistų“, – prisipažino Tina.

Liepa tikino, kad dalyvavimas projekte jai buvo vienas didžiausių stebuklų gyvenime. „Delfinai buvo, yra ir bus mano meilė iš pirmo žvilgsnio“, – neabejojo atlikėja.

A. Liškauskas, paklaustas, kodėl nuolat savo pasirodymams renkasi sudėtingus ir rizikingus triukus, tvirtino: „Rizikuoju tam, kad gyvenčiau“.

Jam lyg antrino komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis, išvadinęs A. Liškauską pakvaišėliu, tačiau, anot jo, tik pakvaišę žmonės daro tokius dalykus, dėl kurių atsistoja visa žiūrovų salė.

Projekto „Delfinai ir žvaigždės“ finalas, kuriame ir paaiškės, kas tapo pirmojo pasaulyje krištolinio delfino titulo laimėtoju, draugystės su delfinais ambasadoriumi, per LRT televiziją bus rodomas balandžio 17 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)