Iki elegantiškojo LNK „Šokių ant ledo“ projekto kulminacijos liko viena stotelė. Kitą sekmadienį – šou finalas, į kurį kelialapius iškovojo Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas, Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius, Vaida Genytė su Tomu Katukevičiumi bei Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė.

Pusfinalyje suklupo Katerina Voropaj su Aidu Rekliu. Profesionali sportinių šokių šokėja Katerina ir specialiai iš JAV dėl šio projekto į Lietuvą grįžęs čiuožėjas Aidas negavo bilieto į finalą, savo vietą užleidę dvikovoje pranašesnei buvusiai Vytauto ir Gintarės porai.

Pusfinalyje komisija daugiausiai balų skyrė Astai ir Sauliui bei Vytautui su Gintare. Tretieji buvo Gintarė su Aleksejumi, ketvirtieji - Vaida su Tomu, penktieji, paskutinieji – Katerina ir Aidas. Beje, papildomus maksimalius tris taškus už techniką komisijos pirmininkė Rasa Birbalienė pridėjo Astai su Sauliumi.

Žiūrovai daugiausiai balsavo už Gintarę su Aleksejumi, mažiausiai - už komisijos nuo iškritimo išgelbėtus Vytautą su Gintare.

Pusfinalyje projekto komisijoje dirbo pirmininkė, ledo choreografė Rasa Birbalienė, Vytenis Pauliukaitis, Nerijus Juška ir aktorė Asta Baukutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)