Už kiekvieną pirkinį fizinėje „Geros dovanos“ arba el. parduotuvėje www.geradovana.lt į lojalumo klubo nario piniginę grįžta net 10 proc. krepšelio vertės lojalumo taškais, kuriais kito apsipirkimo metu galima apmokėti iki 50 proc. krepšelio. Pavyzdžiui, jei kita norima įsigyti dovana kainuoja 20 Eur, galima panaudoti iki 10 taškų ir jais apmokėti iki 10 Eur (1 taškas lygus 1 lojalumo eurui).

Kiekvienas naujas narys, vos prisijungęs prie lojalumo klubo, savo piniginėje jau ras 3 taškus, tad galės iškart išbandyti „Geros dovanos“ lojalumo klubo galimybes. Be to, „Geros dovanos“ lojalumo klube galima pereiti į antrą lojalumo pakopą ir gauti dar daugiau naudos savo gimtadienio dieną – net 10 taškų į savo „Geros dovanos“ piniginę per savo gimtadienį www.geradovana.lt per metus apsipirkus bent už 100 Eur.

„Gera dovana“ itin vertina savo klientus ir jų lojalumą, tad nusprendė jiems atsidėkoti ir dar labiau paskatinti dosnia taškų kaupimo sistema.

„Dėkojame pirkėjams, kad „Gera dovana“ yra pirmasis norinčiųjų pradžiuginti savo artimuosius prasmingomis įspūdžio dovanomis pasirinkimas, tad naujasis lojalumo klubas, pirmiausia, yra padėka mūsų klientams, be to, tai ir puikus būdas sutaupyti kiekvienam, kuris perka pas mus dažnai“, – sako „Geros dovanos“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Tapti „Geros dovanos“ lojalumo klubo nariu – paprasta: esant prisiregistravus www.geradovana.lt tereikia savo paskyroje pažymėti, jog norima tapti lojalumo klubo nariu, bei sutikti su lojalumo klubo taisyklėmis; nesant prisiregistravus reikia susikurti paskyrą ir, sutikus su lojalumo klubo taisyklėmis, jau bus dalyvaujama lojalumo programoje. Savo paskyroje galima matyti bendrą sukauptų lojalumo taškų sumą bei atskirus sukaupimus, taip pat sekti, kiek liko išleisti iki gimtadienio dovanos.

Sukaupti „Geros dovanos“ lojalumo taškai galioja 1 metus nuo taškų gavimo dienos. Svarbu pažymėti, kad lojalumo programoje nedalyvauja parduotuvių ir prekybos centrų dovanų čekiai, miestų dovanų kortelės, „Circle K“ dovanų kortelė ir „Geros dovanos“ pasirenkamos vertės dovanų kortelė, t. y. už šias prekes taškai nesikaupia ir už jas atsiskaityti sukauptais taškais nėra galimybės. Lojalumo taškai nesuteikiami ir už priemoką, sumokamą keičiant dovanų čekį, pratęsimo mokestį, dovanų pakuotes. Susipažinti su visomis „Geros dovanos“ lojalumo klubo taisyklėmis galima adresu www.geradovana.lt/apie/pirkimo-taisykles/lojalumo-programos-lojalumo-klubas-taisykles.

Rinktis ir pirkti dovanas „Geroje dovanoje“ verta tikrai ne tik dėl lojalumo klubo naudų – įspūdžio dovanų lyderė Lietuvoje „Gera dovana“ turi plačiausią asortimentą su daugiau nei 3 000 įspūdžio dovanų kiekvienam bet kokia proga. Jame galima rasti nebrangių simbolinių dovanų už keletą eurų, tačiau yra ir prabangių dovanų patiems ypatingiausiems, o apdovanoti ir save taip pat visada labai malonu! Poilsis, masažai ir SPA ritualai, aktyvios pramogos, degustacijos ir vakarienės restoranuose, kūrybiškos, linksmos dovanos ir dar daugiau – viename „Geros dovanos“ asortimente.

Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 27-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje. „Gera dovana“ – dovanoti gera!