Plaukimo stovykla gali didžiuotis kasmet sulaukianti iki 40% sugrįžtančių vaikų, tarp jų ir jau mokančių plaukti, bet kasmet norinčių patirti stovykloje siūlomas pramogas. „Neriam į nuotykius“ – daugiau nei dienos stovykla, tai saugi aplinka, kurioje vaikai atranda drąsą ir stiprybę plėsdami savo galimybių horizontus, čia jie mokosi naujų plaukimo įgūdžių, ugdo savarankiškumą ir stiprėja fiziškai.

Vaikų vasaros stovykla „Neriam į nuotykius“

Du kartus per dieną vykstančias plaukimo treniruotes veda atsakingi ir patyrę plaukimo treneriai, kurie ne tik moko plaukti, bet ugdo pasitikėjimą savimi ir atsakomybę vandenyje, kas leidžia saugiai elgtis vandens telkiniuose ateityje. Kitu dienos metu tiek viduje, tiek lauke vyksta aktyvūs užsiėmimai ir teminės treniruotės (kvadrato, kovos menų, gimnastikos, mini futbolo, judriųjų žaidimų, krepšinio), o alkį malšina – sveiki, skanūs, šilti pietūs ir pavakariai. Įvairių rūšių vaisiais vaikai vaišinami visą dieną, o penktadieniais desertu.

Vaikų vasaros stovykla „Neriam į nuotykius“

Vasaros atostogos dažnai tampa iššūkiu mokinių tėvams, bandantiems ne tik suderinti savo darbą su atžalų atostogomis, bet ir siekiantiems rasti veiklos, kuri būtų įdomi, saugi ir naudinga jų vaikams. Todėl įvairiapusiška, aktyvi ir pilnavertiška plaukimo stovykla yra kokybiškas ir patogus sprendimas tėvams.

Vaikų vasaros stovykla „Neriam į nuotykius“

Atskleiskite savo vaikui nuotykių pasaulį, kuriame jis atras drąsą, draugus, kurs prisiminimus bei įgis nepakartojamos patirties, nes šilta ir palaikanti aplinka skatina vaikus dalintis savo mintimis ir jausmais. Draugystė, nuotykiai, džiaugsmas ir linksmybės išlieka svarbiausia siekiamybe – juk tai vasaros atostogos! Nors pamainos jau pildosi, vis dar galima pasirinkti sau patogias datas visos vasaros metu. „Neriam į pramogas!“ – tai ne tik stovykla, tai patirtis, kurią norisi kartoti vėl ir vėl.