„Po žiemos nusprendėme savo meniu papildyti „lengvesniais“ patiekalais, dar daugiau dėmesio skiriant šviežiems, sezoniniams produktams, o tai reiškia ir didesnę garnyrų įvairovę. Žinoma, meniu išliko ir lankytojų pamėgti TOP dienos pietų patiekalai“, – pasakoja „Čili Pizza“ restoranų tinklą valdančios bendrovės „LTK Food Group“ generalinė direktorė Goda Karosaitė.

Kaip buvo žadėta anksčiau, lankytojus pasitiks ne tik nauji patiekalai, bet ir draugiška kainodara – pietus „Čili Pizza“ restoranuose, pasinaudojus nuolaidų kortele „Mylimiausia“, galima pavalgyti vos nuo 4,90 Eur. Siekiant dar labiau pagerinti lankytojo patirtį, aptarnavimo procesai buvo optimizuoti taip, kad skubantys svečiai turėtų galimybę pasistiprinti vos per pusvalandį.

Naujajame meniu – skonių šventė


Naujajame meniu greta savo patiekalų-favoritų lankytojai kviečiami atrasti ir naujus skonius. Artėjant grilio sezonui, „Čili Pizza“ kviečia pajusti gamtos skonį neišvykstant iš miesto: nuo šiol dienos pietų meniu galima rasti ir vištienos šašlyką jogurto ir chipotle majonezo marinate bei kiaulienos iešmelius su grilyje keptomis daržovėmis.

„Taip pat daug dėmesio skyrėme žuvies kategorijos atnaujinimui: paruošėme ryškaus skonio traškų šamo iešmelį, pagardintą apelsinų bei teriyaki glazūra, o užkepėlių mėgėjai atras lydekos užkepėlę, pagardintą saulėje džiovintų pomidorų padažu ir karštomis daržovėmis bei įvairiomis sėklomis padengtą menkės kepsnį“, – pasakoja Goda Karosaitė.

Naujasis meniu turi ką pasiūlyti ir lengvesnių pietų gerbėjams. Salotų naujienos žada lankytojus nukelti tiesiai į Aziją ir Meksiką, mat naujieji bowl‘ai įkvėpti būtent šių dviejų karščiu ir skoniais alsuojančių tolimųjų kraštų.

Miltiniai patiekalai ruošiami atsižvelgiant į kiekvieno svečio poreikius. Meniu yra tiek tradiciniai bulviniai blynai, užkepti su fetos ir varškės sūrio padažu, tiek ryškaus skonio lietiniai blynai su vištiena ar lašiša. O tiems, kuriems norisi greitai ir skaniai pavalgyti, „Čili Pizza“ siūlo sumuštinį su kumpiu ir sūriu.

Ištikimi picų mėgėjai gali atrasti naujas perlenktas calzone picas su vištiena bei klasika tapusią calzone su kumpiu, o taip pat išmėginti naująsias piegata picas, kurios bus ne tik sočios bet ir praturtintos salotomis.

Saldumynų gerbėjams „Čili Pizza“ siūlo paragauti naujojo mascarpone kremo ir braškių deserto su ledais, o taip pat kitos naujienos – sluoksniuoto deserto su ledais, persikais ir trintomis braškėmis.

Sezoninės gėrybės


Meniu atnaujintas atsižvelgiant į sezoniškumą, tad svečių lėkštėse karaliauja šviežios lietuviškos daržovės: gaivios morkų salotos, sezoninės agurkų, kopūstų ir ridikėlių salotos. Ryžiai nuo šiol gardinami Viduržemio jūros prieskoniais, o išpuoselėta bulvių košė su pastarnokais nustebins ne vieną svečią.

Džiaugtis įsibėgėjusiu pavasariu „Čili Pizza“ kviečia naująjį meniu pažyminčia „Šaltibarščių fiesta“, kurios metu lietuvių pamėgtą sriubą su „Mylimiausia” kortele galima įsigyti už dar geresnę kainą, vos už 2,8 vietoje 4.2 Eur. Šiuo pasiūlymu galima naudotis iki pat vasaros pabaigos (rugpj. 31 d.).

Goda Karosaitė pažymi, jog svečiai „Čili Pizza“ gali pavalgyti greitai, gausiai ir gardžiai, o taip pat – ir už draugišką kainą. Restoranų tinklas modernizavo aptarnavimo procesus kurie ženkliai išaugino aptarnavimo spartą ir leidžia skubančiam klientui pavalgyti per pusvalandį, o neskubančiam – daugiau laiko skirti mėgautis maistu ir draugija. Dėl šių priežasčių „Čili Pizza“ turi ištikimą lankytojų ratą.

„LTK Food Group“ valdomam „Čili Pizza“ tinklui priklauso 45 restoranai – 26 Lietuvoje ir 19 Latvijoje.