Viridian maisto papildų prekės ženklas pradėjo itin prasmingą iniciatyvą, kuri tūkstančiams žmonių atvėrė akis bei atidarė duris į kitokį, kur kas sveikesnį gyvenimo kelią. Daugelis maisto papildų prekės ženklų yra apie komerciją, o ne apie sveikatą. Jų sudėtyje yra tai, kas kenkia mūsų organizmui ir suteikia tai, ko jam tikrai nereikia.

Viridian prekės ženklas Didžiojoje Britanijoje sukūrė stiprią kampaniją „Jokio šlamšto” (angl. „No Junk”), kurios pavyzdžiu seka ir juos atstovaujanti „Newcrush” grožio bei sveikatos internetinė ir fizinė parduotuvė Kaune.

Apie ką yraJokio šlamšto” kampanija?

Ši sukurta kampanija skatina vartoti maisto papildus, kuriuose nėra „jokio šlamšto”, rinktis tik švarios sudėties maisto papildus bei išmokti skaityti ne tik maisto produktų, bet ir maisto papildų sudėčių etiketes.

Viridian prekės ženklas ir „Newcrush” parduotuvė siekia edukuoti žmones apie maisto papildų sudėtį, kurioje slypi užpildai, dažikliai, klijai, talkas, magnio stearatas, palmių aliejus, gliukozės sirupas ir kt. Šie ingredientai į daugelyje rinkoje esančių maisto papildų sudėtį yra įtraukiami ne dėl sveikatos, o dėl komercinių priežasčių. Todėl, kampanijos žinutė „Jokio šlamšto!”, skatina rinktis tik tai kas tikra ir tai kas naudinga, nes Viridian maisto papildai yra 100% švarios sudėties.

Viridian prekės ženklas savo oficialiame internetiniame puslapyje https://viridian-nutrition.com/pages/no-junk yra paruošę itin daug naudingos informacijos. Ši kampanija išplito labai plačiai Didžiojoje Britanijoje, kurioje šiuo metu yra daugiau nei 700 lauko reklamų, apimančių Londono autobusų stoteles, lauko plakatus, taip pat, yra gausu straipsnių didžiuosiuose nacionaliniuose žurnaluose. Ši kampanijos žinutė sparčiai išplito Viridian klientų tarpe bei socialiniuose tinkluose.

Viridian

Mityba ir multivitaminaisveikatos pagrindas

Mitybos specialistė Corin Sadler atskleidžia maisto papildų gamybos tamsiąją pusę, ji gilinasi į tyrimus ir aiškinasi ko reikėtų vengti, renkantis maisto papildus.

„Rinkoje, lengvai galite rasti labai spalvingų ir skirtingų skonio maisto papildų, šnypščiančių tablečių, kramtomų guminukų ir kt., kurie dažnai būna perpildyti sveikatai naudos nedarančiais priedais. Šie priedai skirti, kad produktai atrodytų skaniai, todėl žmones skatintų juos įsigyti, tuo pačiu sumažinant gamybos išlaidas. Tačiau, tyrimai įrodė, kad daugelis maisto papildų sudėtyje esančių priedų, neneša naudos, o daro žalą mūsų organizmui ir skatina įvairių sveikatos problemų atsiradimą. Jeigu maisto papildų sudėtyje matote gliukozės sirupą, cukrų, titano dioksidą, talką, palmių aliejų ir kt., padėkite šiuos maisto papildus ir ieškokite sveikų alternatyvų” – dalinasi specialistė.

„Jokio šlamšto” kampanija didelį dėmesį skiria ir mitybos temoms, akcentuoja jos svarbą, kurią turi papildyti ir maisto papildai. Viridian surinko net 10 pirmaujančių pasaulio ekspertų, kurie dalinosi savo žiniomis ir stipriai prisidėjo prie šios kampanijos vystymo ir pateikė Didžiojoje Britanijoje surinktą statistiką, kuri atėmė žadą.

Kvalifikuotas mitybos specialistas Phil Beard teigia, kad mūsų mitybą sudaro net iki 57% gausiai perdirbtas maistas. Toks maistas gali iš pirmo žvilgsnio atrodyti sveikai, jis pateiktas gražiose pakuotėse ir turi skambų aprašymą, tačiau, pažvelgus į sudėtį, dažnai pamatytume tikrąją tiesą. Su perdirbtu maistu, negauname daugybės būtinų maistinių medžiagų, todėl čia svarbų vaidmenį atlieka multivitaminai.

Viridian

Ar multivitaminai reikalingi kiekvienam žmogui?


Atsakymas labai paprastas – jeigu nesilaikote pilnavertiškai sveiko gyvenimo būdo, tuomet multivitaminai ne tik reikalingi, bet būtini kiekvienam. Mokslinių tyrimų metu įrodyti gluminantys skaičiai, jog 48% žmonių vartoja vaistus ir net 58% nuo 65-erių turi 2 arba daugiau sveikatos sutrikimų. Daugeliui kyla klausimas – kaip šiuos procentus galime sumažinti? Atkreipti dėmesį į savo mitybą, mažinti streso kiekį, aktyviai judėti ir vartoti multivitaminus. Svarbu žinoti, kad tik maisto nepakanka. Tam, kad gautume reikiamą kiekį vitaminų ir mineralų reikėtų per dieną suvalgyti gausų kiekį skirtingos rūšies daržovių ir vaisių, kas nebūtų nei įmanoma, nei sveika. Todėl, tinkamiausias pasirinkimas yra multivitaminų maisto papildai.

Nauda ne tik žmogui, bet ir visai planetai

Viridian yra nepriklausomas šeimos verslas. Jų įkūrėjai mano, kad įmonę sudarančios vertybės yra tikrai svarbios, kaip ir ingredientai, sudarantys Viridian maisto papildus. Didelį dėmesį skiria ir mūsų planetos gerovei, todėl kai sako „Jokio šlamšto” jie taip pat turi omenyje, kad nesilaiko jokių pasaulinių tendencijų, netaiko jokių bandymų su gyvūnais ir renkasi žaliavas, kurios auginamos netoliese, kad aplinkos tarša transportuojant būtų kuo mažesnė, o dalį savo pelno paaukoja labdaros organizacijoms.

Viridian pažadas yra paprastas – „mes gaminame maisto papildus, kurie yra efektyvūs, etiški ir 100% gryni”.

Atraskite efektyvios ir švarios sudėties Viridian maisto papildus www.newcrush.lt