Daugiau jėgų sveikti, kai žinai, jog netrūks pinigų

„Allianz Lietuva“ finansų konsultantė Jolanta Skeberdienė tikina, jog klientai paprastai net ir pasirinkdami kritinių ligų draudimo apsaugą tikisi, jog onkologinės ligos juos aplenks. Tačiau jos aplenkia ne visus. Vis tik tie, kurie draudimo apsauga nuo sunkių ligų pasirūpina laiku, diagnozavus vėžį jaučiasi ramiau – gelbėja „Allianz Lietuva“ draudimo išmokos.

Finansų konsultantė tikina, jog prieš sudarant gyvybės draudimo sutartį klientų visuomet prašo kartu užpildyti poreikių anketą.

„Tai mums, finansų konsultantams, leidžia išsamiai išsinagrinėti žmogaus poreikius, finansinę situaciją. Visuomet klausiame, ko klientas tikisi iš šios sutarties, kokios naudos jį tenkintų. Tik tuomet, kartu išnagrinėję paslaugas, pasiūlome klientui jo poreikius atitinkančią sutartį. Svarbiausia, kad klientas žinotų, jog „Allianz Lietuva“ yra jo finansinio saugumo ramstis, ištikus rimtai ligai ar traumai“, sako J. Skeberdienė ir priduria, jog nuo kliento pasiryžimo sudėti draudimo saugiklius kuo anksčiau neretai priklauso šeimos finansinė gerovė. O ir jėgų susitelkti gydymuisi būna daugiau, kai žinai, jog yra iš ko gyventi, pirkti vaistus.

„Pasidalinsiu vienos klientės istorija, nors tokių, turime nemažai. Aktyvi, jaunatviška moteris, auginanti du mokyklinio amžiaus vaikus, vieną dieną tiesiog nuėjusi pasitikrinti profilaktiškai išgirdo krūties vėžio diagnozę. Deja, vėžys buvo pažengusios stadijos“, tvirtina J. Skeberdienė.

Pasak finansų konsultantės, kadangi draudimo sutartimi nuo kritinių ligų klientė pasirūpino laiku, prieš gerą dešimtmetį, žinojo, jog susirgus vėžiu gaus draudimo išmoką. „Allianz Lietuva“ moteriai išmokėjo daugiau nei 11 tūkst. eurų siekiančią išmoką.

Allianz Lietuva finansų konsultantė Jolanta Skeberdienė

Draudimo išmoka palengvino gyvenimą visai šeimai

„Kalbėjau su kliente po atlikto chemoterapijos kurso. Sakė, jog gauta solidi draudimo išmoka padėjo išlikti pozityviai, į ateitį žvelgti optimistiškai, mat išmoka pasitarnavo visokeriopai: kelionėms gydymuisi į Vilnių, operacijai, reabilitacijos laikotarpiui. Klientė sako, jog tokiose situacijose „Allianz Lietuva“ gyvybės draudimo kritinių ligų apsauga ir išmokos itin reikšmingai palengvina visos šeimos gyvenimą“, pasakoja J. Skeberdienė.

Finansų konsultantė sako, jog klientams vis dažniau diagnozuojami onkologiniai susirgimai, tad draudimas tampa būtinybe ir priduria, jog klientų, pasirūpinusių gyvybės draudimu bei papildomomis apsaugomis iš anksto, neišmuša iš vėžių net ir tokios sunkios ligos, kaip vėžys.

„Klientė tikino, jog išgirsta vėžio diagnozė paskatino šeimą ne tik gyventi sveikai, rūpintis savimi, bet ir užsitikrinti, jog kritiniu atveju suveiks toji draudimo pagalvė, kuri išties padeda atsistoti ant kojų ir sveikti. Visa šeima įsitikino, jog gyvybės draudimas reikalingas visiems, nepriklausomai nuo amžiaus, profesijos, gyvenimo būdo. O ir susirgus onkologinėmis ligomis gyvenimas nestoja, tuo ir gelbėja mūsų išmokos“, tikina J. Skeberdienė.

Lietuvos banko duomenimis „Allianz Lietuva“ per dešimtmetį savo gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju išmokėjo daugiausiai rinkoje, 38,8mln. eurų (Lietuvos bankas, 2013-01-01–2022-12-31).

Išmokos „Allianz Lietuva“ gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju nuo veiklos pradžios iš viso sudaro 52 mln. eurų („Allianz Lietuva“, 2022-12-31).

Šaltinis
Temos
Projektas „Gyvenk drąsiai kartu su Allianz“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją