Viena liga po kitos

„Allianz Lietuva“ grupės vadovė ir vyriausioji finansų konsultantė Snieguolė Tamulaitienė dalijasi istorija, kuri išties pamoko, kaip svarbu susidėti draudimo ir finansinius saugiklius iš anksto.

„Jau daugiau nei dešimtmetį rūpinuosi klientu, kuris, visa laimė, į draudimą ir papildomas apsaugas nuo pat pradžių žiūrėjo itin atsakingai. Tiesa, kritinių ligų apsaugą prie draudimo prijungė tik prieš penkerius metus, pasirodo – ne veltui. Mat pernai pavasarį 48 metų klientas, ilgųjų reisų vairuotojas, buvo paguldytas į ligoninę dėl krūtinės anginos. Jam pritaikytas reikiamas gydymas ir vėliau vyras buvo paleistas namo“, - pasakoja S. Tamulaitienė.

Vyriausioji finansų konsultantė priduria, jog nors liga atrodė įveikta, vieną vakarą klientas pasijuto prastai, sutriko koordinacija, nusilpo kairioji kūno pusė ir, iškvietus greitąją medicinos pagalbą, žmogus buvo išvežtas į ligoninę. Galiausiai jam diagnozuotas galvos smegenų insultas.

Allianz draudimo išmokos gelbėja, kai reikia laiko sveikatai

„Po diagnozuoto galvos smegenų insulto, kliento laukė gydymas ir reabilitacija, tad jis turėjo ištisus keturis mėnesius nedarbingumo. Tačiau čia, Allianz Lietuva klientams, turintiems kritinių ligų apsaugą, itin pagelbėja išmokos už kritines ligas. Šiuo atveju klientui buvo išmokėta daugiau nei 11 tūkst. eurų suma. Taigi žmogui, kurio vidutinis uždarbis per mėnesį siekia apie pusantro tūkstančio eurų, tokia išmoka leidžia nesukti galvos dėl nedarbingumo ir nė kiek nesumažinti gyvenimiškų poreikių ir turėti galimybes reabilitacijai tiek namuose, tiek privačiose klinikose“, - tikina vyriausioji grupės vadovė ir vyriausioji finansų konsultantė.

Pasak S. Tamulaitienės, klientas, gavęs išmoką, įsigijo keletą treniruoklių namuose, leidžiančių daugiau sportuoti grįžus iš tolimojo reiso. Likusią pinigų dalį skyrė pragyvenimo išlaidoms padengti bei tolesnei reabilitacijai, sveikatos stiprinimui.

„O geriausia, kaip pastebi klientai, su tokia išmoka nereikia laukti ar svarstyti, ką duos ir kompensuos valstybė. Jie gali rinktis tai, ko nori patys, ir kur gydytis, ir su kuo. Dėl to visuomet klientams akcentuoju būtent šią naudą – galimybę rinktis, o Allianz Lietuva išmokos tikrai leidžia pasirūpinti savo sveikata jai netaupant“, - sako S. Tamulaitienė.

Lietuvos banko duomenimis Allianz Lietuva per dešimtmetį savo gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju išmokėjo daugiausiai rinkoje, 38,8mln. eurų (Lietuvos bankas, 2013-01-01 – 2022-12-31).

Išmokos Allianz Lietuva gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju nuo veiklos pradžios iš viso sudaro 52 mln. eurų (Allianz Lietuva 2022-12-31).

Šaltinis
Projektas „Gyvenk drąsiai kartu su Allianz“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją