sviesto


3 receptai iš moliūgų, kurie tikrai patiks visiems
2016 m. rugsėjo 24 d. 10:21
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant gyventojų stalo.
Trupininis obuolių ir mėlynių pyragas
2016 m. rugsėjo 24 d. 00:00
Gaminimo laikas: 20 min Porcijų skaičius: 4 Kcal: 395
Tiesiog nuodėmingai skanu: 3 receptai su moliūgais  (2)
2016 m. rugsėjo 24 d. 00:00
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant...
Mėgstate sūrį ir drąsiai dedate jį ant stalo? Viskas, ką turėtumėte žinoti  (31)
2016 m. rugsėjo 23 d. 21:31
Neabejotinai sūris yra vienas iš dažniausiai maisto gamyboje naudojamų pieno produktų....
Penktojo vaikelio susilaukęs J. Oliveris nebepakelia bemiegių naktų: pasisamdė naktinę auklę  (9)
2016 m. rugsėjo 23 d. 12:04
Rugpjūčio pradžioje vienas garsiausių pasaulio kulinarų, TV laidų vedėjas bei...
Kaip gardžiai paruošti bulves: specialisto patarimai  (3)
2016 m. rugsėjo 23 d. 11:44
Jeigu vyktų nuobodžiausių daržovių rinkimai, tikėtina, juos be konkurencijos laimėtų bulvės. Šeimininkės jų paprastai griebiasi tada, kai šaldytuve...
Virtų bulvių cepelinai  (2)
2016 m. rugsėjo 23 d. 00:15
Gardus patiekalas pietums. Pasigaminus daugiau galima užšaldyti šaldymo kameroje.
Švilpikai su pievagrybių padažu  (9)
2016 m. rugsėjo 22 d. 00:15
Šis patiekalas primena vaikystę, kąsnis švilpiko ir, žiūrėk, jau skęstu...
Grybų apkepėlės  (4)
2016 m. rugsėjo 22 d. 00:00
Gaminimo laikas: 30 min Porcijų skaičius: 4 Kcal: 473
Karamelinis tinginys su šokoladu
2016 m. rugsėjo 21 d. 00:10
Tinginys - labai skanus, saldus, su karameliniu-šokoladiniu prieskoniu.
Šildanti moliūgų sriuba
2016 m. rugsėjo 21 d. 00:00
Gaminimo laikas: 50 min Porcijų skaičius: 4 Kcal: 264
Greitai paruošiami cepelinai su nepaprastu įdaru  (22)
2016 m. rugsėjo 20 d. 17:04
Siūlau išbandyti šį netradicinį cepelinų receptą. Juos gaminant jus maloniai nustebins tai, kaip greitai jie paruošiami, o smagurius - nepaprastas jų įdaras.
Bandelės su lašinukais
2016 m. rugsėjo 20 d. 10:57
Ne visas kruopas valgyti sveika: 3 blogiausi variantai  (32)
2016 m. rugsėjo 20 d. 07:01
Beveik visų mitybos piramidžių pagrindą sudaro kruopos – kartais ruginės, kartais...
Varškinės tešlos obuolių pyragas
2016 m. rugsėjo 20 d. 00:15
Iki šiol mano favoritas buvo Perlinis obuolių pyragas. Dabar į pirmą vietą iškyla šis. Ypač skanus pyrago viršus - cukrus karamelizuojasi į traškią plutelę.
Gurmanų virtuvėje – midijos, krevetės ir kalmarai  (6)
2016 m. rugsėjo 20 d. 00:00
Ko gero, nesuklysime teigdami, kad gurmanais galime būti visi, juk smaguriauti mėgsta kiekvienas. Žinoma, tai atsieis brangiai, bet bent retkarčiais leiskite sau...
Cukinijų ir morkų apkepukai
2016 m. rugsėjo 19 d. 12:00
Šį receptą skaitytoja Žydrūnė atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į...
Mitybos principai, padėsiantys ir sulieknėti, ir išlaikyti norimą svorį  (2)
2016 m. rugsėjo 19 d. 00:00
Įrašą šia tema buvau žadėjusi parašyti dar vasaros pradžioje, tačiau vis neradau...
4 OBUOLIŲ pyragų receptai, kuriuos turite išbandyti šį rudenį
2016 m. rugsėjo 18 d. 00:53
Jei reiktų rinkti rudens desertų karalių, neabejotinai tai būtų obuolių pyragas. Šio...
Greitas sausainių pyragas su RUDUDU  (5)
2016 m. rugsėjo 18 d. 00:00
Net 4 obuolių pyrago receptai
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:15
Jei reiktų rinkti rudens desertų karalių, neabejotinai tai būtų obuolių pyragas. Šio skanumyno receptų galima suskaičiuoti galybes. Įsipilkite šiltos...
Vienas iš būdų, kad vaikai suvalgytų daugiau daržovių  (5)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:05
Su dideliu džiaugsmu kažkurią dieną iš darže rastų gėrybių gaminau spagečius su...
Grožio atmintinė rudeniui: 5 būtini įpročiai, kurių turi laikytis  (1)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Vasara dažnai mus džiugina žvilgančiais plaukais, sustiprėjusiais nagais ir svarbiausia...
Išmėginkite: naminis žemės riešutų sviestas  (2)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Niekam ne paslaptis, kad riešutai – prabangus maistas. Dažnam jis gali būti...
V. Kurpienė: žalumynus derėtų vartoti visus metus  (1)
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:19
Petražolių, bazilikų, rozmarino ir kitų prieskoninių žolelių panaudojimas kulinarijoje labai įvairus – nuo maisto paskaninimo iki padažų, užtepėlių ar...
4 nauji obuolių pyragų receptai
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:05
Jei reiktų rinkti rudens desertų karalių, neabejotinai tai būtų obuolių pyragas . Šio skanumyno receptų galima suskaičiuoti galybes. Įsipilkite šiltos...
Žemaičių blynai iš šviežių bulvių derliaus  (15)
2016 m. rugsėjo 16 d. 00:15
Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl galite gaminti drąsiai, be baimės, kad...
Bananiniai keksiukai
2016 m. rugsėjo 16 d. 00:00
Šį receptą skaitytoja Odeta atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į darbą ir...