sviesto


Saldūs Kalėdų kvapai: 8 desertų receptai
2016 m. gruodžio 11 d. 11:19
Saldžių kepinių aromatai visad primena jaukius namus, gražiausias akimirkas, pakilią nuotaiką. Gaminkite su džiaugsmu, ir susirinkusieji prie šventinio stalo...
DU patiekalai iš BUROKĖLIŲ, kurie tikrai nustebins
2016 m. gruodžio 10 d. 06:33
Burokėliai - paprasta daržovė, dažnai pernelyg nuvertinta. Tačiau garsios maisto tinklaraštininkės įrodė, kad iš šios kuklios daržovės galima paruošti...
Kalėdinės spurgos
2016 m. gruodžio 10 d. 00:15
Jas taip mėgsta didelis ir mažas.
Ką turėtų valgyti nėščios moterys + SPECIALUS RECEPTAS
2016 m. gruodžio 9 d. 08:50
Mityba dažnai turi lemiamą vaidmenį mūsų savijautai ir sveikatai daugybei metų į...
Kalėdų belaukiant: 3 gardūs meduolių receptai
2016 m. gruodžio 9 d. 08:42
Kalėdų laukimas bei pasiruošimas šiai šventei, be abejonės, atneša kažkiek jaudulio,...
Kalėdoms – varškės pyragas su spanguolėmis  (5)
2016 m. gruodžio 9 d. 00:15
Nesąmonė, kad Kalėdos kalendorinė šventė – jei nori, jos gali tęstis visą savaitę ir niekada nevėlu jaukiai pasipuošti namus kvapniomis šventinėmis...
Silkės tortas  (8)
2016 m. gruodžio 9 d. 00:00
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausi šventiniai žuvies patiekalai“ . Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.
Šonkauliukai su citrusinių vaisių salotomis ir garstyčių kremu  (1)
2016 m. gruodžio 9 d. 00:00
Šventinis patiekalas.
Kalėdų belaukiant: 3 gardžių meduolių receptai  (1)
2016 m. gruodžio 9 d. 00:00
Kalėdų laukimas bei pasiruošimas šiai šventei, be abejonės, atneša kažkiek jaudulio,...
Neatsiejama Kalėdų dalis – itin paprastai paruošiami meduoliai  (10)
2016 m. gruodžio 8 d. 17:42
Kalėdų laukimas bei pasiruošimas šiai šventei, be abejonės, atneša kažkiek...
Kalėdinis vainikas iš KEKSIUKŲ
2016 m. gruodžio 8 d. 10:40
Gydytojas paaiškino, ką išduoda potraukis tam tikram maistui  (20)
2016 m. gruodžio 8 d. 10:30
Ar kada susimąstėte, kodėl jūs užsinorite šokolado vidury nakties ar visą dieną jus traukia prie sūraus maisto? Ar kada pasijutote visiškai bejėgiai prieš...
Vanilės ir apelsinų skonio kanelės
2016 m. gruodžio 8 d. 00:10
Žavūs prancūziški pyragaičiai .
Kas yra svarbiausias itališkų Kalėdų elementas?
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Kalėdos Italijoje – tai pati svarbiausia metų šventė , mylima kiekvieno italo.
Naujo restorano atidaryme garsūs žmonės gardžiavosi vafliais, kurie įtiks net ir sveikuoliams  (28)
2016 m. gruodžio 7 d. 20:57
Trečiadienio vakarą naujo restoranėlio „Vaflių namai“ atidarymo vakarėlį surengęs sporto žurnalistas Šarūnas Mazalas ir jo žmona „Mamų radijo“...
Populiarusis varškės pyragas „Angelo ašaros“
2016 m. gruodžio 7 d. 00:15
Pyragui vėstant atsiranda gintaro spalvos lašeliai. Svarbiausia išlaukti, geriausia vėsinti praviroje orkaitėje ir po to perkelti vėsti kambario temperatūroje.
Pyragas, kuris nustebins visą šeimą – „Kalėdų pliauska“  (7)
2016 m. gruodžio 7 d. 00:00
Tegul neišgąsdina toks ne itin kulinarinis pavadinimas, nes iš tiesų tai gardus...
Gardžiausi Izraelio virtuvės šventiniai patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 6 d. 17:00
Izraelio šventinius patiekalus projekte „ BORJOMI šventiniai stalai , 2016. Izraelis“...
Pasninkas – laikas sveikesnei mitybai  (19)
2016 m. gruodžio 6 d. 06:30
Advento laikotarpis laikomas ne tik susikaupimo, bet ir kasdienių įpročių, liečiančių...
Kalėdiniai imbieriniai meduoliai
2016 m. gruodžio 6 d. 00:00
Praleiskite puikų laiką su vaikais kepdami žavius meduolius , kuriais galėsite papuošti ir savo kalėdinę eglutę !
Šventiniam stalui – maisto tinklaraštininkių patiekalai iš burokėlių. RECEPTAI  (2)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Sekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto tinklaraštininkės, kulinarinių knygų autorės – Renata Ničajienė, Nida...
Įdaryti kalėdiniai kalakutai: trys skoniai, trejos vaišės  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:02
Kalėdines vaišes sunkiai įsivaizduojame be kepto paukščio. Gražiai apskrudusi antis,...
Apelsininiai sausainiai  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:00
Sausainiai puikūs, labai skanūs, nors ir be galo paprasti.
Įdomioji istorija: baltieji kristalai vienus pavertė turtuoliais, o kitus pražudė
2016 m. gruodžio 4 d. 00:00
Pateikiame ištrauką iš tarptautinio bestselerio „Druska: pasaulio istorija“. Knygos...
Kaip aš žurnalistės profesiją iškeičiau į padavėjos  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:10
60 saulėlydžių. Tiek žurnalistė Asta Lipštaitė palydėjo pamario krašte nusprendusi laikinai pakeisti profesiją.
Sūrio ir kumpio sąjunga  (1)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Pateikiame ištrauką iš tarptautinio bestselerio „Druska: pasaulio istorija“. Knygos autorius yra Mark Kurlansky – amerikiečių žurnalistas, rašytojas,...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (7)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalė, tačiau jei nenorite praleisti...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (2)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime...
Metų atradimas: žaibiškai pagaminami sausainiai iš 3 produktų  (22)
2016 m. gruodžio 2 d. 00:00
Kokia yra išties gero recepto paslaptis? Ogi patiekalas turi būti labai skanus, nebrangus...