Šnicelis – tradicinis patiekalas, kurį dažnas atsimena iš mokyklos laikų. Kad šnicelis nesudegtų, o iškepęs būtų traškus, svarbu laikytis recepte išvardintų patarimų. Šnicelį pateikite su bulvėmis, kruopų garnyru, daržovėmis.
šnicelis
6 straipsnių
Šilutėje rado vietą, kur šnicelis nekainuoja nė 3 eurų: kasdien jų iškepa apie 500, ten pietauja visas elitas (5)
Į pirmą „Orijaus atostogos Lietuvoje“ laidą, truksiančią visą vasarą, Orijus kartu keliauti pasikvietė manekenę Karoliną Toleikytę. Jiedu pasirinko aplankyti Šilutę – miestą, kuriame gimė ir augo Karolina.
Ar kada susimąstėte, kuo skiriasi ir kuo panašūs yra šniceliai, karbonadai bei muštiniai? Visų pirma, visiems šiems patiekalams dažniausiai pasirenkamos tos mėsos dalys, kurios yra be kaulo. Todėl jie dažnai kepami iš vištienos ar kalakutienos krūtinėlės, kiaulienos, veršienos bei jautienos išpjovos...
Tai tradicinis kiaulienos šnicelis, kurį paruošite gana nesudėtingai. Užtruksite vos kelias minutes. Iškeptą šnicelį patiekite su mėgstamu garnyru ir citrinos griežinėliu.
Sultingas ir gardus šnicelis, kuriam tikrai nereikės jokių padažų. 1–2 kiaušinių 1 didelio batato 3–4 vidutinių baravykų 1 vidutinio svogūno 1 saujos žaliųjų ir juodųjų alyvuogių mišinio 1 ryšulėlio petražolių 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus Po 1 šakelę rozmarino ir čiobrelio 1 šauk...
Alfas vienas namuose: kaip pasigaminti ypatingai sultingą šnicelį ir neatsivalgomus porėtuosius lietinius blynelius? (30)
Po šventinio maratono, kai nebežinote, ko norisi. Alfas patars pasigaminti gardų šnicelį, kuris patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Sužinosite, kaip jį paruošti greitai ir originaliai bei patiekti su skirtingais netikėtais garnyrais. Taip pat Jūsų laukia tikra lietinių blynų „bomba“. Alfas atskleis, ...