panakota

8 straipsnių

Jurgita Vaskel

Kreminė, tirpstanti burnoje, švelniai saldi, su trintomis uogomis ar bet kokiais kitais priedais – panakota vienas tų dangiškų desertų, kelių ingredientų stebuklų, kurie vainikuoja bet kuriuos pietus. O ją paruošti taip paprasta, kad gebės net ir vaikai. Jei ieškote idėjos šį sekmadienį minimai Moti...

Pažintis su itališkais desertais daugeliui, ko gero, apsiriboja tik tiramisu. Tačiau šalis, garsėjanti lazdyno ir pistacijų riešutais, sūriu ir šokoladu, konditerius įkvėpė sukurti ne vieną klasika tapusį desertą. Prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė Vilma Juodkazienė pateikia tris mažiau žinomus, ...

Pirmadienis nesaldus ir šaltokas? Skonių ieškotojas Alfas siūlo išeitį – nuostabiai skanų desertą, kuris garantuotai primins pavasarį! Žiūrime, įsidėmime ir gaminame! Reikės: 6 g želatinos 50 ml vandens 250 ml SANTA MARIA kokosų pieno (24 proc. riebumo) 1–2 šaukštų cukraus sirupo 1–2 pasiflorų Gamin...