kietojo sūrio

10 įdomybių, kurias verta aplankyti vidurio Lietuvoje Milžiniškas šeimos savaitgalis
2014 m. liepos 10 d. 10:21
Nukeliaukite su Milžinu mažyliu į patį Lietuvos vidurį, aplankykite legendines vietas, pramogaukite ir nugyvenkite dar vieną, milžiniškų nuotykių kupiną vasaros savaitgalį su šeima.
Milžiniškas šeimos savaitgalis: keliaujame po 11 įdomiausių Kernavės kampelių
2014 m. liepos 3 d. 13:35
Atvykite į Milžino mažylio gimtinę Kernavę - nuostabią legendinę vietą, kur Jūsų laukia milžiniškų nuotykių kupinas vasaros savaitgalis.
Milžiniškas šeimos savaitgalis: 11 įdomybių Šiaurės Lietuvoje
2014 m. birželio 26 d. 00:00
Keliaukite su Milžinu mažyliu į Lietuvos šiaurę! Kartu su vaikais atraskite knygoje aprašytas legendines vietas ir patirkite milžiniškų nuotykių kupiną vasaros savaitgalį.
Sumuštiniai kitaip : 4 gardūs receptai
2014 m. birželio 20 d. 10:20
Pusryčiams, pietums, vakarienei... Jie tinka visoms progoms. Sumuštiniai karaliauja mūsų virtuvėse ir skrandžiuose.
Naminės Cezario salotos  (6)
2014 m. birželio 19 d. 00:15
Cezario salotų baisiai užsimaniau dar vakar ryte. Todėl per pietus kavinėje neliko nieko kito, kaip tik jų užsisakyti. Nepradžiugino. Mėsytė buvo skani, bet padažas buvo spalvotas vanduo. Todėl šiandien neliko nieko kito, kaip tik pasigaminti pačiai. Oi, kaip buvo skanu!
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su mėsa  (2)
2014 m. birželio 16 d. 00:15
Mes šiuos pyragėlius labai mėgstame ir karts nuo karto gaminame. Juos pagaminti paprasta ir greita.
Pakuotės iš pieno - ne mokslinė fantastika  (5)
2014 m. birželio 5 d. 17:17
Visame pasaulyje yra per 6 milijardus pieno ir pieno produktų vartotojų, daugiau nei 750 milijonų žmonių gyvena pieną ir pieno produkciją tiekiančiuose ūkiuose. Lietuvoje šių produktų vartojimas yra vienas didžiausių Europoje – per metus vienas žmogus vidutiniškai suvartoja apie 300 kilogramų pieno ir jo produktų.
Milžiniškas šeimos savaitgalis: 11 paslaptingiausių ir įdomiausių Dzūkijos vietų  (1)
2014 m. birželio 5 d. 00:00
Ar kada keliavote knygos herojaus pėdomis? Ne? Tada kviečiame pakeliauti su Milžinu mažyliu po Dzūkiją! Kartu su vaikais atraskite knygoje aprašytas legendines vietas ir patirkite milžiniškų nuotykių kupiną vasaros savaitgalį!
Bikinio dieta Per savaitę - 5 kg  (8)
2014 m. gegužės 31 d. 00:00
Siūlome dietą, kurios užtenka laikytis vieną kartą per metus. Savaitė, po kurios neteksite iki 5 kilogramų, atneš daug džiaugsmo ir stimulo toliau lieknėti (žinoma, jei to reikia).
4 vakarienės receptai: ir nekaloringa, ir skanu!  (1)
2014 m. gegužės 22 d. 16:10
Vakarienė - būtinas dienos ritualas, juk po darbų norime skaniai pavalgyti, atsipalaiduoti, pasimėgauti laiku prie stalo su artimaisiais. Jei itin sočios vakarienės tau „padovanojo" nereikalingų kilogramų, rinkis tokias, kurios bus labai gardžios, tačiau nekaloringos.
4 skanios idėjos pusryčiams L engva ir greita  (4)
2014 m. gegužės 20 d. 00:00
Puikiai visi žinome posakį: pusryčius suvalgyk pats, pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui. Dalinuosi savo šeimos mėgstamiausiais pusryčių patiekalais. Garantuoju – ir vyras bus sotus, ir vaikai patenkinti!
Parmezanas - štai kuo kvepia Italija!
2014 m. gegužės 17 d. 00:01
Italija turi daug kvapų. Vieniems ji kvepia picomis, kitiems vynu, man neretai Italija kvepia parmezanu. Įdomu tai, kad sūris skaičiuoja jau 9 amžių ir dar įdomiau – kad šiandien skanaujame tokio paties skonio sūrį, koks jis buvo XIII a.!
N. Kidman dailių kūno linijų paslaptis: ypatinga dieta  (25)
2014 m. gegužės 17 d. 00:00
Porcelianine vadinama Holivudo aktorė Nicole Kidman žavi savo gerbėjus, kolegas ir kino kritikus ne tik nuostabia vaidyba, bet ir nepriekaištingomis kūno formomis. 47 m. aktorė prisipažįsta, kad puoselėdama savo išvaizdą derina mitybą, sportuoja, nemažai laiko skiria grožio ir sveikatos procedūroms.
Ant pietų stalo: Vištienos ir sūrio pyragas
2014 m. gegužės 13 d. 00:00
Vakar pietums išbandžiau naują nedesertinio pyrago receptą, įdarytą vištienos, daržovių ir sūrio mišiniu. Vyras pasičepsėdamas valgė ir vis kartojo, kad „neabejotinai geriausias desertas – tai mėsa, o jei dar pyrago formoje – tai tampa tobulu patiekalu“. O man patiko nesudėtingas paruošimas ir subtilus skonis. Siūlau ir jums išbandyti.
Italija kvepia Parmezanu  (11)
2014 m. gegužės 8 d. 00:01
Italija turi daug kvapų. Vieniems ji kvepia picomis, kitiems vynu, man neretai Italija kvepia parmezanu. Įdomu tai, kad sūris skaičiuoja jau 9 amžių ir dar įdomiau – kad šiandien skanaujame tokio paties skonio sūrį, koks jis buvo XIII a.!
Naminių mėsainių receptas  (8)
2014 m. gegužės 4 d. 00:00
Kartais iš pirmo žvilgsnio nesveikas maistas, gali būti naudingas. Norėdami pasilepinti namuose, visai nesunkiai galite tai padaryti vadovaudamiesi šiuo receptu. Taip pat nebijokite improvizuoti naudodami įvairius ingredientus, priedus pagal savo skonį. Jeigu turite daugiau laisvo laiko, būtinai pamėginkite iškepti mėsainių bandeles patys. Kol bandelės keps, pasiruoškite likusius produktus ir išsikepkite mėsos paplotėlius. Tuomet dar karštas bandeles naudokite mėsainiams. Jie bus ypatingai skanūs!
Kuo naudingos kiaulpienės: mažina cholesterolį, detoksikuoja organizmą, maistinga ir gražu  (32)
2014 m. gegužės 2 d. 13:54
Parduotuvėse renkantis daržoves ir vaisius dažnai skundžiamės, jog daugelis jų turi daugiau chemikalų nei vitaminų, tačiau pamirštame natūralius būdus, kaip aprūpinti savo organizmą reikalingomis medžiagomis. Kiaulpienės – vienas jų. Tai ne tik puikus būdas paįvairinti meniu, bet ir neįprastas maisto dekoravimo elementas.
Žali blynai su dilgėlėmis
2014 m. balandžio 29 d. 00:00
Šiems žaliems blynams išsiilgtos per žiemą spalvos suteikia jaunos dilgėlės , o kartu ir pikantiškumo bei pavasarinės gaivos. Blynus kepdama juos apibarstau tarkuotu kietuoju sūriu , sulenkiu pusiau, kad pilnai išsilydytų, o pateikdama aplieju lydytu sviestu.
Daugiaryžis
2014 m. balandžio 11 d. 17:12
Kietojo sūrio pyragas su svogūnų laiškais
2014 m. balandžio 10 d. 18:35
Žaliosios salotos
2014 m. balandžio 9 d. 10:17
Žiedinio kopūsto ir vištienos blyneliai
2014 m. balandžio 7 d. 15:00
Paragavus, pagalvojau „Papuoliau...'“ į pinkles '“negaliu sustot, kaip skanu“...
Fritata  (1)
2014 m. balandžio 6 d. 10:22
Mini frittata su kumpiu
2014 m. balandžio 3 d. 10:00
Frittata – itališkas patiekalas, kurio pagrindas yra kiaušiniai. Tradiciškai frittata kepama didesnėje keptuvėje, o pabaigiama kepti orkaitėje. Tačiau tokios asmeninės, mini, frittata yra daug smagiau ir paprasčiau.
Kaip nepasiklysti salotų rojuje?  (6)
2014 m. balandžio 3 d. 00:01
Pažvelgę į parduotuvių lentynose gulinčių salotų lapus galime pasijusti patekę į salotų rojų, tačiau dažniausiai visgi renkamės ne vieną kartą ragautus ir pirktus salotlapius. Juk ne kiekvienas apsidžiaugia vietoje švelnių sviestinių salotų nusipirkęs ryškaus, kartoko skonio gražgarsčių.
Rizotas su miško grybais  (10)
2014 m. kovo 23 d. 00:01
4 porcijos, gaminama 55 min.