kietojo sūrio

Kaip teisingai išvirti makaronus + 3 itališki padažai  (2)
2015 m. balandžio 9 d. 10:33
Norint, kad makaronai būtų skanūs, nesulipę ir neišskydę, būtina žinoti kelias virimo gudrybes. Taisyklingai išvirtus makaronus galima pagardinti vien kietuoju sūriu, tačiau su itališku padažu kur kas skaniau.
Mėsos rūkymo ypatumai ir patiekalai šventėms  (3)
2015 m. balandžio 2 d. 13:29
Artėjant Šventoms Velykoms mus džiugina pamažu bundanti gamta, dažnesni saulės spinduliai, šiltas lietus. Netrukus pasinersime į šventinę namų ruošą ir kaip prieš kiekvieną didžiąją šventę, ruošime šventinius patiekalus. Norime, kad jie būtų gaivūs, kvapnūs, tad nebijokime improvizuoti.
Sveikuolių salotos su vištiena  (1)
2015 m. balandžio 1 d. 15:28
Už receptą dėkojame skaitytojai Vaidai.
Makaronai su krevetėmis ir grietinėlės padažu  (1)
2015 m. kovo 31 d. 14:28
Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.
Menkės kepsneliai su sūriu
2015 m. kovo 25 d. 16:34
Už receptą dėkojame skaitytojai Gintarei.
Tortilijų lazanija su vištiena
2015 m. kovo 21 d. 00:00
Makaronų apkepas su vištiena ir grybais
2015 m. kovo 13 d. 00:15
Sotus, kvapnus ir greitai paruošiamas patiekalas.
Lengvas būdas užkariauti vyro širdį: svogūnų sriuba  (8)
2015 m. kovo 11 d. 16:45
Seniai supratau, kad ne širdelėmis margintomis atvirutėmis galiu papirkti savo vyrą ir Valentino dienos romantika jam – visai ne šventiniai keksiukai.
Kietųjų sūrių karalius - „Džiugas“!
2015 m. kovo 10 d. 15:43
Pikantiškai stiprus, lengvai aitrus, su subtiliai traškiais kalcio kristalėliais – kad sūris „Džiugas“ yra tikra palaima gomuriui, patvirtino geriausi, ištikimiausi jo vertintojai - pirkėjai. Jau ketvirtus metus iš eilės kietasis sūris „Džiugas“ karaliauja tarp kitų kietųjų sūrių. „Žemaitijos pieno“ bendrovėje gaminamas kietasis sūris „Džiugas Mild“, brandintas 12 mėnesių, pripažintas pačiu populiariausiu kietuoju sūriu.
Vištienos ir pievagrybių suktinukai
2015 m. kovo 4 d. 00:15
Gera šeimininkė sriubą gali išvirti iš kirvio - be didelio skausmo šeimos biudžetui paruoškite gana prašmatnų patiekalą.
Patiekalas maloniai nustebins: traškios cukinijos su sūriu  (6)
2015 m. vasario 28 d. 00:00
Cukinijas kepsime ne keptuvėje, o orkaitėje. Patiekalas jus maloniai nustebins.
Virtiniai su bulvių įdaru ir jautienos troškiniu
2015 m. vasario 26 d. 00:15
Labai skanūs ir sotūs pietūs!
Energijos bomba, maistas smegenims: puikus augalinių baltymų šaltinis  (41)
2015 m. vasario 6 d. 06:31
Riešutai daug kuo naudingi, svarbiausia žinoti, kad ir kiek geriausia jų valgyti, skelbia elle.ru.
Nuomonė: supermamos neegzistuoja!  (32)
2015 m. sausio 27 d. 14:35
Tinklaraštį „Mamos rašo“ su bendramintėmis rašanti mama Eglė dalijasi savo pamąstymais apie supermamas. Eglė sako: „Išlaisvinkime mamas iš supermamų įvaizdžio. Jos neegzistuoja!“
SAVAITGALIO pusryčių salotos
2015 m. sausio 9 d. 10:37
Štai ir dar viena pusryčių salotų versija, patiekiama su šiltais ir traškiais pusiau saldžiais, pusiau sūriais vafliais. Elegantiška, sotu ir labai maistinga. Argi nenorėtumėt šeštadienio rytą tokius pusryčius gauti į lovą?
Virtų bulvių plokštainis su kumpiu  (1)
2014 m. gruodžio 28 d. 00:00
Norite kažką paruošti iš bulvių ir greitai? Siūlome šį bulvių plokštainį su kumpiu .
Kaip pasigaminti netikrą zuikį  (1)
2014 m. gruodžio 9 d. 00:15
Pasigaminti naminį zuikį - labai paprasta. Sumetei į orkaitę, ir gana. Tai puikus pakaitalas kotletams.
Skaitytojos receptas: patobulintas bulvių plokštainis  (2)
2014 m. lapkričio 28 d. 09:29
Skaitytoja Rita mūsų redakcijai atsiuntė nepaprastai gardaus bulvių plokštainio receptą. Jo paslaptis – labai paprasta – traški sūrio plutelė, kuri paprastam kugeliui suteikia ypatingą skonį.
Kaip iškepti gardų bulvių apkepą: pagrindinė paslaptis  (2)
2014 m. lapkričio 20 d. 00:01
Norite išmokti kepti tokį bulvių apkepą, kad namiškiai pirštus laižytų? Tam yra kelios gudrybės - tikrai nepakanka bulves sutarkuoti ir sudrėbus į kepimo formą į orkaitę įkišti. Bet apie viską nuo pradžių.
Dvi kalorijų skaičiavimo pusės: kiek jų reikia?  (20)
2014 m. lapkričio 19 d. 08:03
Kalorijos . Dėl jų galvą suka dažna savimi besirūpinanti moteris. Dar 1894 m. prabilta ir apie tai, kiek tų kalorijų žmogaus organizmas kasdien turėtų gauti. Tačiau skaičiuoti jas pradėta tik dar po pusšimčio metų. Šiandien kalorijų skaičiavimas – vienas svorio reguliavimo būdų. Tačiau esą nuomonių, kad tai nėra tinkamiausia priemonė siekiant sulieknėti.
Skanieji kotletukai iš cukinijų ir varškės
2014 m. lapkričio 9 d. 05:08
Jau nuo vienerių metų mažyliai gali ragauti šių kotletukų. Kitaip negu įprasta, šiems kotletams nereikia mėsos.
Ypatinga dieta , kuri valo organizmą ir degina riebalus  (12)
2014 m. lapkričio 4 d. 10:37
Apie šią dietą išgirdau iš draugės, kuri per kelias dienas atsikratė 3 kilogramų. Ji norėjo greito rezultato, mat ruošėsi vyro sesers vestuvėms, o spintoje kabanti prabangi suknelė kiekvieną dieną vis smarkiau badė akis. Kiaušinių ir medaus dieta, pasak draugės, labai paprasta, nealinanti organizmo ir tikrai veiksminga. Gal verta išbandyti?
Lazanija su moliūgais
2014 m. spalio 28 d. 16:09
Maistinga, gardi ir spalvinga - tiks bet kurios šeimos rudens stalui!
Sūrus maistas, kuris stebėtinai sveikas  (18)
2014 m. spalio 22 d. 11:52
Atsakykite į klausimą: ką bendra turi marinuoti agurkai, actas, tempe (fermentuotos sojų pupelės) ir vynas?
8 nenusibostantys ir labai skanūs receptai iš bulvių  (5)
2014 m. spalio 11 d. 07:00
Visas pasaulis gamina patiekalus iš bulvių. Kiekviena tauta turi bulvių patiekalų, kurie tokie gardūs, kad išplito toli už savo šalies sienų ir keliauja iš vienos pasaulio virtuvės į kitą, kaip kadaise pasaulį apkeliavo puikioji daržovė – bulvė .
KREPŠINIO SIRGALIŲ MENIU: dvi lengvai pagaminamos užkandėlės
2014 m. rugsėjo 11 d. 18:19
Visų lietuvių širdys šiomis dienomis plaka daug greičiau. Ne vienas mūsų net užgniaužęs kvapą stebi Pasaulio krepšinio čempionatą ir palaiko lietuvių komandą. Sportas vienija šeimas, artimuosius, draugus, kaimynus ir tautiečius. Siūlome kelis gardžius užkandėlių receptus, kurie pakeis traškučius ir keptą duoną!
Kaip apgauti skrandį: 15 mažo kaloringumo užkandžių  (10)
2014 m. rugpjūčio 28 d. 00:00
Skelbiama, kad populiariausi lietuvių užkandžiai yra sumuštiniai ir vaisiai. Tiesa, net kas dešimtas gyventojas pirmiausiai renkasi greitus karštus užkandžius – kibinus, bandeles su dešrele, kebabus. Neatsisakoma ir bulvių traškučių, įvairių kepinių, sumuštinių.
Nauji bulvių patiekalai - iš „Moters“ receptų knygos  (1)
2014 m. rugpjūčio 27 d. 00:15
Išbandykite dar neragautus bulvių patiekalus su žurnalo „Moteris“ neseniai išleista Giedrės Barauskienės knyga „Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių receptai“.
Bulvių ir rūkytos mėsos užkepėlė  (2)
2014 m. rugpjūčio 20 d. 00:15
Ką daryti, kai balkonas pilnas pačių puikiausių bulvių iš kaimo? Atsakymas paprastas: užkepėlę su rūkyta mėsa .