kietojo sūrio

Daugiaryžis
2014 m. balandžio 11 d. 17:12
Kietojo sūrio pyragas su svogūnų laiškais
2014 m. balandžio 10 d. 18:35
Žaliosios salotos
2014 m. balandžio 9 d. 10:17
Žiedinio kopūsto ir vištienos blyneliai
2014 m. balandžio 7 d. 15:00
Paragavus, pagalvojau „Papuoliau...'“ į pinkles '“negaliu sustot, kaip skanu“...
Fritata  (1)
2014 m. balandžio 6 d. 10:22
Mini frittata su kumpiu
2014 m. balandžio 3 d. 10:00
Frittata – itališkas patiekalas, kurio pagrindas yra kiaušiniai. Tradiciškai frittata kepama didesnėje keptuvėje, o pabaigiama kepti orkaitėje. Tačiau tokios asmeninės, mini, frittata yra daug smagiau ir paprasčiau.
Kaip nepasiklysti salotų rojuje?  (6)
2014 m. balandžio 3 d. 00:01
Pažvelgę į parduotuvių lentynose gulinčių salotų lapus galime pasijusti patekę į salotų rojų, tačiau dažniausiai visgi renkamės ne vieną kartą ragautus ir pirktus salotlapius. Juk ne kiekvienas apsidžiaugia vietoje švelnių sviestinių salotų nusipirkęs ryškaus, kartoko skonio gražgarsčių.
Rizotas su miško grybais  (10)
2014 m. kovo 23 d. 00:01
4 porcijos, gaminama 55 min.
Ypatingasis šv. Valentino meniu
2014 m. vasario 14 d. 00:15
Maisto tinklaraštininkė Laura parinko tokius receptus, kad patiekalai būtų skanūs, nekasdieniški, tačiau nesudėtingai paruošiami. Šiandien visas laikas - mylimam žmogui!
Kietojo sūrio ir ančiuvių padažas
2014 m. sausio 26 d. 00:01
Plovas su kepta lydeka ir šparagais  (2)
2014 m. sausio 22 d. 00:01
Vištienos ir pievagrybių suktinukai  (5)
2014 m. sausio 18 d. 00:15
Gera šeimininkė sriubą gali išvirti iš kirvio - be didelio skausmo šeimos biudžetui paruoškite gana prašmatnų patiekalą.
Trinta brokolių ir bulvių sriuba  (6)
2014 m. sausio 13 d. 11:27
Šąlant orams, norisi karštimo. Iš ko GREITAI išsivirti skanios sriubos?
Spagečiai su pomidorų padažu ir frikadelėmis
2014 m. sausio 13 d. 07:00
"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.
Krepšeliai su tunu ir sūriu  (4)
2014 m. sausio 6 d. 13:37
Pirato akis su džiovintais pomidorais ir sūriu
2014 m. sausio 5 d. 11:52
„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.
„Virtuvės mitų griovėjai“: moliūgų sriuba  (13)
2014 m. sausio 3 d. 13:16
„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų. Šįkart Alfas patars, kaip pasigaminti moliūgų sriubą. Patiekalui paruošti reikės moliūgo, šviežių morkų, apelsino, grietinėlės, kietojo sūrio, fermentinio sūrio, česnako, sviesto, svogūnų ir čili pipirų.
Virtų bulvių plokštainis su kumpiu  (1)
2013 m. gruodžio 12 d. 21:05
Norite kažką paruošti iš bulvių ir greitai? Siūlome šį bulvių plokštainį su kumpiu .
15 užkandžių su lavašu  (8)
2013 m. gruodžio 5 d. 14:30
Išvyniokite lavašo lakštą, ant jo uždėkite įdarą, susukite, apvyniokite plėvele ir įdėkite į šaldytuvą mažiausiai pusvalandžiui. Paskui išimkite, nuvyniokite plėvelę ir supjaustykite riekelėmis. Lavašą su įdaru galima lankstyti vokeliais.
Sotūs įdaryti baklažanai  (8)
2013 m. gruodžio 3 d. 17:34
Paprastai paruošiami patiekalai su bulvėmis  (3)
2013 m. lapkričio 17 d. 10:27
Šį kartą norisi pakeliauti daug plačiau po pasaulį ir pasidomėti kaip gi skirtingos šalys priėmė Kolumbo atgabentą gėrį – bulves. Europoje kiekviena tauta atrastų savo valgiaraščiuose bent kelis tradicinius patiekalus, kuriuose naudojamos bulvės . Lietuvoje mums gerai pažįstami bulviniai blynai ar cepelinai  populiarūs ir kaimyninėse šalyse, tokiose kaip Lenkija, Ukraina ar Baltarusija. Dažniausiai kiekvienas turi savo specialius receptus, kurie virtuvėje virsta šedevrais. Štai, pavyzdžiui, besisvečiuojant Danijoje, teko ragauti „kreminių bulvių“, kurios, iš tiesų, buvo puikaus skonio, švelnios ir malonios tekstūros. O štai Vokietijoje nuo senų laikų yra gaminamos įvairiais įdarais paskanintos bulvės. Žmonių fantazijai ribų nėra!
6 lengvai pagaminami receptai iš rudens derliaus  (3)
2013 m. lapkričio 14 d. 20:00
Kai visas derlius iš sodų ir daržų jau namuose, telieka virti, kepti, ragauti, dalytis išbandytais receptais ir mėgautis.
Pyragas su fetos sūriu  (1)
2013 m. lapkričio 9 d. 10:45
Sultingas omletas su dešrelėmis, sūriu ir petražolėmis  (6)
2013 m. spalio 27 d. 00:00
Susigalvojau naują sekmadienio tradiciją (kurią, labai norint, galima ir šeštadieniais panaudoti) — vėlyvi pusryčiai su skaniausiu omletu, kava, laikraščiu ir muzika!