kietojo sūrio

Drąsūs, įžūlūs, bet kvaili: suklupo po pižoniškos vagystės iš „Maximos“  (92)
2016 m. rugpjūčio 24 d. 08:48
Devyniolikmečiai Kėdainių gyventojai savo elgesiu pribloškė ne tik „Maximos“ darbuotojus, bet ir policijos pareigūnus, tyrusius jaunų vyrų nusikaltimus –...
Ar tikrai galima valgyti papelijusius maisto produktus?  (9)
2016 m. rugpjūčio 22 d. 13:32
Ką darote, jei dalis duonos pakelyje supelijo? O jei pelėsio plėvelė padengia naminių sulčių paviršių? Nupjaunate, nugriebiate ir viskas? Pasirodo, vos...
Užkandžiaujame sveikai: 3 rūšių padažai prie šviežių daržovių lazdelių  (4)
2016 m. rugpjūčio 19 d. 15:31
Vasaros mėnesiais Lietuvoje karaliaujant šviežioms daržovėms, siūlome jas išbandyti...
Sveikiems užkandžiams: 3 skaniausi padažai prie šviežių daržovių lazdelių
2016 m. rugpjūčio 19 d. 10:15
Vasaros mėnesiais Lietuvoje karaliaujant šviežioms daržovėms, siūlome jas išbandyti...
Dieta „Trys gracijos“: belgų dietologų sukurti supermeniu skirtingiems figūros tipams (-3 kg per 3 dienas)  (5)
2016 m. rugpjūčio 17 d. 12:36
Dietą „Trys gracijos“ specialiai moterims sukūrė belgų dietologai. Medikai nustatė,...
3 garstyčių panaudojimo būdai virtuvėje: dera ne tik su dešrelėmis  (1)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 00:00
Klaidingai manoma, kad garstyčios dera tik su pieniškomis dešrelėmis – jomis gardinama įvairi mėsa, sūriai, sriubos.
Tikrai išsirinksite – 5 skirtingų žuvų receptai  (2)
2016 m. rugpjūčio 6 d. 00:00
Turbūt nėra draugų kompanijos be užkietėjusio žvejo, iškyloje prigaudančio kuojų, ešeriukų, o gal ir ko nors rimtesnio. Ilsėdamiesi prie marių ar jūros...
3 garstyčių panaudojimo būdai virtuvėje: dera ne tik su dešrelėmis
2016 m. rugpjūčio 5 d. 13:06
Pirmąjį rugpjūčio šeštadienį visame pasaulyje minima garstyčių diena. Tai puiki...
Tokio patiekalo iš bulvių tu dar niekada negaminai – viskas dėl vieno slapto ingrediento  (13)
2016 m. rugpjūčio 1 d. 14:37
Kokių tik patiekalų iš bulvių esame neragavę! Pasirodo, ir tokių neragavome, ir tokių...
8 receptai tiems, kurie mėgsta aštrų maistą (+pipirų gidas)
2016 m. liepos 31 d. 00:01
Aitriosios paprikos patiekalui suteikia subtilų ir kartu dramatišką šilumos pojūtį...
Kepti bulvių TINGINUKAI su šonine
2016 m. liepos 29 d. 00:00
Puriausi ir švelniausi kotletai „Paukščių pienas“ – dangiškas malonumas
2016 m. liepos 27 d. 16:31
Kotletai „Paukščių pienas“ pavadinti ne be reikalo. Tai itin švelnus, sultingas ir gardus patiekalas, kurį paragavę pajusite dangišką malonumą!
Greiti patiekalai, kuomet per karšta gaminti
2016 m. liepos 27 d. 14:31
Kai termometro stulpeliai pasiekia aukštumas, vienintelis dalykas, ko norisi – ramiai...
3 greiti patiekalai, kai per karšta gaminti
2016 m. liepos 27 d. 10:15
Kai termometro stulpeliai pasiekia aukštumas, vienintelis dalykas, ko norisi – ramiai...
Perpjoviau bulvę per pusę, kad paruoščiau vakarienei kai ką išties ypatingo  (5)
2016 m. liepos 25 d. 15:09
Keptos bulvės su grybais - skamba jau pabodusiai. Tačiau jei jūsų darže jau galima...
Savaitgalio pietums: brokolių ir bulvių pyragas su fetos sūriu  (3)
2016 m. liepos 16 d. 00:04
Šį savaitgalį mūsų virtuvėje kepa bulvių košės ir brokolių pyragas su fetos sūriu. Skanus, sotus, tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei.
Šiluma kviečia į gamtą: 4 receptai, kuriuos būtina išbandyti
2016 m. birželio 24 d. 00:04
Vaišės gamtoje – vienos laukiamiausių pavasario pramogų. Tokioms išvykoms entuziastingai ruošiamės: tariamės su draugais, patikriname, ar tebetinkami nuo...
Špinatų pesto
2016 m. birželio 21 d. 00:15
Tradicinis itališkas pesto daromas su bazilikais, bet aš turėjau špinatų, kuriuos...
Kepti pievagrybiai su sūriu – per 30 minučių
2016 m. gegužės 16 d. 00:00
Labai greitai paruošiamas, paprastas, bet labai skanus užkandis.
Juodųjų pupelių troškinys
2016 m. gegužės 8 d. 00:02
Šį kartą labai sveikas ir labai skanus juodųjų pupelių troškinys, kažkuo primenantis chili con carne troškinį, tik su mažiau mėsos.
Aštrios, traškios bulvių skiltelės
2016 m. gegužės 5 d. 14:16
Svečiuose - Graikijos virtuvė: ką valgo šiuolaikiniai Olimpo dievai?  (5)
2016 m. gegužės 1 d. 00:00
Kol lietus plovė Kauno gatves, o vėjas bandė pripūsti miestan pavasarį, žvelgiant pro...
MOTINOS DIENAI: pasakiški blynai, sveikas mėsainis ir porų pyragas
2016 m. balandžio 29 d. 10:55
Artėjant vienai gražiausių metų progų, motinos dienai, mažamečiai jau pluša su...
Dilgėlės: patvoriuose augantis virtuvės atradimas  (8)
2016 m. balandžio 28 d. 00:00
Pavasarį, kai rudenį iškastos šakninės daržovės jau visai sunykusios, o šviežios...
Ši BULVIŲ UŽKEPĖLĖ dar niekada manęs nenuvylė  (1)
2016 m. balandžio 19 d. 14:33
Bulvių kepimo, virimo ir troškinimo variantų yra begalė. Bulvės keptos su grybais, vištiena, jautiena ar kiauliena, užpiltos bešamelio padažu arba paprastu...
3 patiekalai, kurie patiks net ir išrankiausiems vaikams
2016 m. balandžio 16 d. 00:00
Maisto ruošimas kartais gali atrodyti kaip nuobodžios rutinos dalis, bet tik ne tada, jei maistą ruošiate kartu su vaikais.
Graikiška moussaka (musaka)  (4)
2016 m. balandžio 16 d. 00:00
Tiems, kurie mėgsta itališką lazaniją, turėtų patikti ir graikiška musaka, išvaizda...
Salotos su avinžirniais  (4)
2016 m. balandžio 6 d. 00:00
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausios salotos “. Kviečiame...
Pavasariškas pyragas su šparagais  (1)
2016 m. balandžio 3 d. 00:00
Galetė su šparagais – šiltas ir žalias užkandis paglostys savo švelnumu gomurį.