Jei turite vištienos filė, gaminkite ją su česnakiniu grybų padažu. Patikiname: bus be galo skanu. Patiekdami vištienos filė apibarstykite žalumynais.
grietinė
32 straipsnių
Grietinė – pieno riebalų ir rūgščių emulsija vandens pagrindu; rauginto pieno produktas. Pienarūgščio skonio ir kvapo, konsistencija nuo tirštos iki kreminės, spalva nuo baltos iki kreminės.
M4gstantieji lietuvišką virtuvę nėra abejingi cepelinams. Gaminame su mėsa, grybais, o šįkart – su varške. Patiekite cepelinus su grietine ar spirgučių padažu.
Mielinius blynus valgome nedažnai, o kai ruošiame, stengiamės juos pagaminti kuo palankesnius sveikatai. Todėl į tešlą įdedame tarkuotų morkų. Bus tikrai skanu! Mielinius blynus valgykite su grietine ar mėgiamu pagardu.
Patikėkite, šis varškės pyragas vertas kiekvieno jam ištarto komplimento. Itin turtingo skonio, kvapnus ir toks gardus, kad kitai dienai jo tikrai neliks. Tad skubėkite gaminti ir ragauti ypatingai skanaus varškės pyrago.
Balandėliams paruošti reikia skirti laiko, bet valgysite labai skaniai. Ir sočiai. Balandėlius patiekite su bulvėmis.
Be abejonės, skaniausia ruošti iš jaunų daržovių – jos cukinijų blynams tinkamiausios. O pagardinti cukinijų blynus galite įtarkuodami morką – garantuojame, kad patiks. Cukinijų blynus valgykite su grietine ar jogurtu.
Kiekviena moteris svajoja kuo ilgiau atrodyti jaunai ir gražiai. Yra du produktai, kurie puikiai dera tarpusavyje, yra lengvai virškinami ir gali padėti išsaugoti jaunystę.
Neįprasti, pikantiški, nepaprastai skanūs moliūgų sklindžiai, kuriuos visai nesudėtinga paruošti. Kepkit, kol įgaus auksinę spalvą. Patiekite sklindžius šiltus su augaline grietine arba augaliniu jogurtu.
Smarkiai pabrangęs pigiausių maisto produktų krepšelis dalį žmonių jau skatina riboti savo išlaidas. Tačiau kai kurie verslo atstovai nemato sumažėjusio vartojimo. Jie sako, kad paruoštų prekių pirkimas auga, žmonės įsigyja ir daugiau miltinių produktų, praneša LNK Žinios.
Laktozės netoleravimas – problema, aktuali kas trečiam lietuviui. Ar žinote, kuo laktozės netoleravimas skiriasi nuo alergijos pieno produktams? Kokių produktų reikėtų atsisakyti netoleruojantiems laktozės? Ir ko neverta išbraukti iš savo mitybos raciono? Apie tai papasakojo dietistė Vaida Kurpienė.
Pavasaris atskuba su krūva vitaminų! O mūsų žiemos nuvargintas organizmas visus vitaminus tiesiog gerte geria į save. Ir nereikia dairytis toli – kviečiu pasižvalgyti po savo lietuvišką tradicinį daržiuką ir pasidaryti mūsų taip mėgstamų pavasarinių ridikėlių salotų. Kuo jos naudingos ir ką gali mum...
Šio deserto porcija turi 575 kalorijas: 7 g baltymų, 22 g angliavandenių (iš jų 11,5 g cukraus), 52 g riebalų (iš jų 32g sočiųjų), 12 g ląstelienos ir 0,1g druskos.
Tai labai vasariškas uogų pyragas, kuriam nereikia daug ingredientų ir galima naudoti mėgstamiausias uogas (arba tokias, kokias turite po ranka). Aš naudojau mėlynes, gervuoges ir braškes, bet taip pat labai tiktų šilauogės, avietės, nedidelės slyvos, vyšnios ar netgi serbentai. Dabar kaip tik uogų ...
Jeigu prabudai rūškanu veidu, niekas nedžiugina, o komedijas jau visas peržiūrėjai, visados turi galimybę pasikelti nuotaiką internetineje erdvėje. Tą padaryti galima mažiausiai trimis būdais.
Šalia didžiųjų žemės ūkio ir pieno perdirbimo bendrovių Lietuvoje po saulę savo vietą bando išlaikyti ir smulkieji ūkininkai. Netoli Kauno įsikūręs save tipiniu smulkiuoju ūkininku vadinantis Jurgis Pažėra pastebi, kad miestiečiai atsigręžia į natūralius produktus, todėl išparduoti gaminius problemų...
Septintame amžiuje gyvenęs garsus kinų medicinos pradininkas, Sui ir Tang dinastijų valdovų asmeninis gydytojas Sun Simiao, turbūt, pirmasis pastebėjo tiesioginį mitybos ir sveikatos ryšį. Medicinos karaliumi pramintas atsiskyrėlis savo traktate apie mediciną smulkiai aprašė teigiamą ir neigiamą mai...
Jau drąsiai galima teigti, kad su visu smarkumu prasidėjo bulvių sezonas! Kiek įvairiausių patiekalų galima su jomis pagaminti... Griebkite bulvių skustukus ir pirmyn prie darbo!