323 kilogramus svėrusi Patty Sanchez šiuo metu sveria 216 kilogramus. Sprendimo mesti svorį ji ėmėsi išsiskyrusi su buvusiu širdies draugu ir pradėjusi ignoruoti sekėjus socialiniuose tinkluose, skatinusius ją kuo daugiau valgyti ir priaugti dar daugiau svorio. Kaip pati tvirtina, „90 proc. santykių buvo neatsiejami nuo valgymo“.

JAV Nevados valstijoje gyvenanti P. Sanchez dar visiškai neseniai per dieną suvartodavo net 13 tūkst. kalorijų.

Išsiskyrusi su partneriu, ši keturių vaikų motina nutarė iš esmės pakeisti mitybos įpročius ir gyvenimo būdą. Tokį sprendimą paskatino pasiektos tikrai milžiniškos apimtys ir „lėtą mirtį“ primenantis pojūtis.

Duodama interviu „Barcroft Media“ ji pasakė: „Svorio kritimą galima paaiškinti santykių su tuometiniu draugu nutraukimu, mat seniau jis man nešdavo maistą, o kai išsiskyrėme, rūpintis savimi teko pačiai.“

P. Sanchez ir buvęs jos draugužis užsiiminėjo fetišistiniu „traiškymu“. Jį atliekant moteris tikrąja to žodžio prasme užguldavo ir prispausdavo vyrą savo kūnu. Buvęs P. Sanchez partneris nurodė ir tam tikrus savo draugės gerbėjus, pasirengusius mokėti už jai tiekiamą maistą.

„Suvokiau, kad maistu pagrįsti santykiai ir tas fetišistinis „traiškymas“ patinka kitiems, bet ne man“, – prisipažino moteris.

Padedama ir skatinama šeimos ji atsisakė didelio kaloringumo patiekalų ir pakeitė juos daržovėmis bei salotomis. Taip sugebėjo atsikratyti maždaug 107 kilogramų.

Būdama maksimalaus svorio pusryčiams ji valgydavo, pavyzdžiui, sausainių su užtepais, keptus kiaušinius su skrudintomis bulvytėmis ir kumpiu, o užsigerdavo apelsinų sultimis.

„Priešpiečiams paprastai suvartodavau milžinišką kiekį greitmasčio užsigerdama gazuotais gėrimais, o pietus sudarydavo keturi arba penki mėsos patiekalai, kuriuos valgydavau su bulvėmis, makaronais su sūriu, ryžiais, duona, o užsigerdavau šalta arbata“, – pasakoja P. Sanchez.

Moteris prisipažįsta visiškame dugne pasijutusi tada, kai buvo pasiekusi savo svorio rekordą – 323 kilogramus. „Tada nepajėgiau nueiti net trijų žingsnių iki vonios“, – prisimena P. Sanchez.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)