Berniukai ir mergaitės turėjo galimybę iš arti išvysti tikrų futbolininkų pratybas – aikštėje sportavo rungtynėms su suomiais besirengiantys Lietuvos jaunimo rinktinės žaidėjai.

Po jų eilė atėjo daugiau nei 40 moksleivių, kuriems nepaisant atliktos nosies operacijos ir trenerio darbo grafiko laiko atrado vienas garsiausių šalies futbolininkų A. Narbekovas.

Olimpinis čempionas vaikams pademonstravo kamuolio varymo subtilybes ir surengė futbolo estafečių varžybas, o vėliau teisėjavo ir prisijungė sužaisti futbolo rungtynėse. Jos vyko pagrindinėje LFF stadiono aikštėje, kurioje šiemet buvo žaistos ne vienerios tarptautinės rungtynės.

Pasak A. Narbekovo, sportuoti nuo mažens vaikams – itin svarbu.

„Be sporto vaikai tampa „robotais“. Dabar daugiausiai laiko jie praleidžia prie kompiuterių. Sportas yra labai reikalingas, svarbu kuo daugiau būti gryname ore“.

Visi pratybų dalyviai namo grįžo su dovanomis, o dar vienas prizas jų laukia ketvirtadienį - Lietuvos futbolo federacija pakvietė vaikus į vyksiančias Europos U-21 čempionato rungtynes tarp Lietuvos ir Suomijos. Rungtynės vyks nuo 19 valandos LFF stadione.

Tiesioginę vaizdo transliaciją galėsite stebėti DELFI portale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)