Šioje komandoje M. Verstappenas pakeis Jeaną-Ericą Vergne.

„Palyginus su tuo, kas vyko anksčiau, dabar žmonės anksčiau pradeda lenktyniauti kartingais ar sportiniais automobiliais. Anksčiau žmonės tai darydavo būdami 19-20 metų. Dabar tai daroma sulaukus 15-16 metų. Šiais laikais turime daugiau prieinamų dalykų – daugiau informacijos, simuliatorių. Tad esame labiau pasiruošęs dideliems žingsniams“, – pasakojo M. Verstappenas.

„Visada žengiau didelius žingsnius į priekį. Perėjimas iš kartingų į F-3 lenktynes buvo didelis žingsnis. Visada buvau kartu su savo tėvu. Tad man tai visai kitokia aplinka nei kitiems. Jis buvęs F-1 pilotas ir man labai artimas žmogus. Mes viską darėme kartu. Manau, kad esu pasiruošęs debiutui“.

M. Verstappenas mano, kad kitąmet prisitaikyti prie F-1 aplinkos jam bus daug sunkiau, nei prie automobilio vairavimo: „Vairavimas neturėtų būti problema, vienintelė problema greičiausiai bus aplinka. Svarbiausia būti greitam trasoje. Dėl to aš esu ramus ir visai apie tai negalvoju. Pažiūrėkite į Danielį. Jis buvo greitas ir „Red Bull“ jam suteikė šansą. Turiu būti greitas ir daryti tai, ką sugebu geriausiai. Tokiu atveju išlikti F-1 neturėtų būti problema“.