Tačiau jo persvara prieš tokį patį automobilį vairuojantį brazilą yra daugiau nei įtikinama, todėl sklinda gandai, kad „Ferrari“ ieško naujo piloto kitų metų sezonui.

F. Massai pelnius tik 25 taškus, „Ferrari“ komandinėje įkaitoje yra tik ketvirtoje vietoje. Brazilas ant nugalėtojų pakylos neužlipa nuo 2010 metų Vokietijos lenktynių savaitgalio ir net aštuonių metų stažas italų ekipoje, atrodo, negali jo išgelbėti.

S. Domenicali pripažino, kad šiuo metu net trys komandos („Red Bull“, „McLaren“ ir „Lotus“) turi greitesnius automobilius, tačiau pasistengti turi ne tik komanda, bet ir antras jos pilotas.

„Manau, Felipe žino ką jis turi padaryti. Jis turi pasirodyti maksimaliai gerai, nes atsisėdęs prie vairo jis tai sugeba. Mums reikia pelnyti daugiau taškų, kad galėtumėme kautis dėl komandų įskaitos titulo ir kad asmeninėje pilotų įskaitoje padėtumėme F. Alonso atimdami taškus iš artimiausių varžovų“, – sakė „Ferrari“ vadovas.

„Jis žino, kad netolimoje ateityje jo laukia keletas labai svarbių lenktynių, jeigu jis dar nori būti „F-1“ pilotu ir „Ferrari“ ekipos nariu. Mes taip pat turime patobulinti automobilį ir tada, esu tikras, jis gali gerai atlikti savo darbą“.

Antro piloto vieta italų ekipoje kitiems metams visa dar yra laisva. Prieš Markui Webberiui pratęsiant sutartį su „Red Bull“ vyko derybos su australu, o kalbos apie „Ferrari“ programos auklėtinio Sergio Perezo atėjimą į komandą jau nuo kito sezono šiek tiek atvėso. S. Domenicali teigia, kad jie niekur neskuba.

„Neskubėsime priimti sprendimo dėl kitų metų“, – baigė jis.