Tačiau F. Briatore italų TV kanalui „Sky Sport 24“ šį gandą paneigė ir pasakė, kad jam tai nėra įdomu.

F. Briatore: „Konsultantas? Aš negaliu tarnauti kažkam, o terminas „konsultantas“ – vienas iš tų žodžių, kuris man nieko nereiškia.

Savo laiku aš buvau sukūręs komandų asociaciją FOTA, kad būtų garantuota, jog pilotai būtų dėmesio centre. Tų, kas žiūri mūsų lenktynes per TV ekraną, nejaudina, ar galima su šiuolaikiniu „Formulės-1“ varikliu nuskristi į Mėnulį. Jiems kur kas svarbiau, kad trasoje lenktyniautų pilotai prie greitų bolidų vairo – mašinomis su panašiomis techninėmis charakteristikomis.

Aš 8 metus dirbau su Rossu Brawnu, kai „Formulė-1“ buvo gladiatorių sportu. Girdėjau, kad jis dabar nori atsisakyti DRS sistemų ir aš jį visiškai palaikau. Pažiūrėsime, ar sugebės Rossas perlaužti situaciją“.

F. Briatore taip pat pridūrė, kad Maxą Verstappeną laiko vienu iš geriausių F-1 pilotų: „Prisiminkite, ką jis padarė Brazilijoje 2016 metais. Jeigu jam duoti dar greitesnį bolidą, tai jis jau dabar laimėtų pasaulio čempiono titulą. Panašių lenktynininkų mes nematėme nuo tų laikų, kai „Formulėje-1“ rungtyniavo jaunasis Ayrtonas Senna“.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.