Dar trečiadienio vakarą A. Pojavis naujienų portalui DELFI sakė, kad žmoną į oro uostą ketina išlydėti ankstų ketvirtadienio rytą. Regis, Isabellita savo planus dėl kelionės į namus pakeitė paskutinę akimirką, mat ketvirtadienio rytą neskubėdama ji pusryčiavo viešbutyje.

"Labai džiaugiuosi, žinoma. Kaip čia nesidžiaugsi", - DELFI apie žmonos vizitą Malmėje yra sakęs A. Pojavis.

Mūsų šalies atstovui patekus į Europos dainų konkurso finalą, trečiadienis ir ketvirtadienis - laisvos dienos, kuomet gali pailsėti, atsikvėpti nuo repeticijų. Būtent tuo atlikėjas ir mėgaujasi pastarosiomis dienomis. Visą trečiadienį Andrius su šeima ilsėjosi viešbučio kambaryje. Atlikėjas nesidomi nei komentarais internete, nei konkurentų pasirodymais. Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo jis pats, atlikėjas tebejaučia gailestį į finalą iš pirmojo pusfinalio nepatekusiems atlikėjams.

"Mums tikrai pasisekė. Priešingu atveju reiktų dabar Malmėje liūdėti ir laukti kelionės namo. Dabar viskas yra priešingai", - kalbėjo jis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)