Penktadienį arenoje vyko antrosios pirmojo pusfinalio dalyvių repeticijos, jos buvo filmuojamos, atlikėjai savo kūrinius atliko po keletą kartų, įrašus peržiūrėdavo specialioje studijoje. Tiesa, iki pirmojo pusfinalio gegužės 14-ąją, kuomet mūsų šalies garbę gins Andrius Pojavis, atlikėjui liko trys repeticijos. Visos jos bus filmuojamos, tačiau į sceną lipti teks tik po vieną kartą.

Sekmadienį vyks "Eurovizijos" atidarymo iškilmės, kuriose raudonu kilimu žygiuos ir Lietuvos delegacijos nariai. Iki oficialiojo šventės atidarymo liko šiek tiek daugiau nei para.

Kitas pirmadienis mūsų šalies atstovui Andriui Pojaviui - nelengva diena, pareikalausianti ypatingo susikaupimo, bendrystės su pritariančiųjų vokalistų komanda, mat antradienis - lemtinga diena, kuriai pasibaigus paaiškės, ar keliausime į garsiausio Europos dainų konkurso finalą.

Konkursas - neprognozuojamas, todėl Andrius ir jo komanda yra pasirengę priimti iššūkius. Juokaudami jie svarsto net apie antrąją ar trečiąją vietas, tačiau neilgai trukus šias mintis pakeičia svarstymai apie tai, kas būtų, jei į finalą mūsų šalies atstovas nepatektų.

Spaudos konferencijos, vykusios penktadienio vakarą po repeticijos, metu A. Pojavis sulaukė klausimų apie tai, kaip ruošiasi pasirodymui, kaip įveikia jaudulį. Paprašytas atskleisti savo receptą, dainininkas pasakojo apie vakarinius pasivaikščiojimus Malmėje.

"Tą tikrai darysiu iki pirmojo pusfinalio, kuriame dalyvausiu". - užtikrino jis.

Naktinė Malmė - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)