DELFI įsitikino, kad norinčių pasivažinėti šventiniu Kalėdų traukinuku tikrai netrūksta. Paskutiniąją metų dieną daugelis šeimų nutarė pasimėgauti šia pramoga.

Pagrindiniai Kalėdų traukinuko keleiviai ir paskutiniąją metų dieną buvo tėvai kartu su savo vaikais. Vilniečių Aurimo ir Andros šeima prisipažino šventiniu traukinuku šiemet važiavę pirmą kartą. „Traukinukas mums iš tiesų paliko didelį įspūdį. Vaizdų pro langą gal tiek daug nežiūrėjom, bet ir mus, ir vaikus sužavėjo vien pati traukinuko išvaizda“, - pasakojo traukinuku paskutiniąją metų dieną riedėjęs Aurimas.

Vilniečiai Sigita ir Mindaugas kartu su gausiu vaikų būsiu sakė, kad Kalėdų traukinuku važiuoja kiekvienais metais. Ši šventinė parmoga jau seniai tapo savotiška šeimos tradicija. „Šį kartą švenčiame vaikų gimtadienį“, - džiūgavo šventiškai nusiteikusi šeima.

Šiemet Kalėdų traukinuką Vilniaus miestui padovanojo DELFI kartu su partneriais – CITADELE banku ir Vilniaus miesto savivaldybe. Per šias šventes traukinukas siūlo nemažai naujovių. Viena pagrindinių – naujasis maršrutas, kurio metu aplankomos visos šventiškiausios sostinės vietos – Eglutė Katedros aikštėje, Rotušės aikštėje įkurta eglutė-labirintas bei kitos populiarios vietos.

Negana to, traukinukas siūlo ir kitų anksčiau nebuvusių patogumų, iš kurių bene svarbiausias – šildomi vagonėliai.

Šventinis Kalėdų traukinukas darbo dienomis važiuoja nuo 13 iki 22 valandos. Savaitgaliai ir švenčių dienomis traukinukas važiuoti pradeda anksčiau – nuo 10 valandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)