Išvaizda čia – ne prie ko. Mano ūgis – 178 cm, sveriu 115 kg. Turiu tikrai didelį kiekį raumenų, tačiau jie visi slepiasi po nemažu pilvu, pagurkliu. Sportuoju, kiek galiu, sportas man patinka. O bet tačiau – šiuo metu dirbu ir studijuoju, todėl ne visada pavyksta eiti į sporto salę. Žinau, pasiteisinimas, tačiau taip jau yra. Ir ką – turiu nerealią merginą, visi draugai man pavydi. Ir susiradau ją visiškai atsitiktinai, darydamas tai, ką mėgstu daryti.

Jeigu autorius skaitys šitą komentarą, tai mano patarimas bus toks: daryk tai, ką nori, kas teikia džiaugsmą. Patinka jodinėjimas – skirk visą laisvą laiką jam, visus finansus. Patinka slidinėjimas, alpinizmas, stovyklavimas, bet kas, kad ir knygų skaitymas – skirk visą laisvą laiką. Gal tau atrodys nesąmonė, kadangi visą laisvalaikį skirdamas tikrai nesusirasi antros pusės? Gal, bet tik iš pradžių.

Darydamas tai, kas teikia malonumą tau, pradėsi švytėti iš vidaus. Tapsi įdomus. Tave atstumia ne dėl išvaizdos, bet dėl to, kad kompleksuoji dėl jos. Padaryk taip, kad neturėtum tam laiko. Tapsi žmogumi, kuris kažką daro, kuris kažkam įdomus. Kai toks tapsi – atsiras koks vaikinas, kuriam bus įdomu su tavimi leisti laiką. Na, ir pabaigai, pamąstymui – jeigu viskas būtų atvirkščiai, ar pats su savimi draugautum?

Norite pasidalyti savo mintimis? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santykiai“.