Kodėl aš perku paslaugas, o ne susirandu merginą? Priežastis – mane dažnai mane atstumia. Visada joms būnu per geras, per daug gero charakterio, ne jų skonio. Kaip žinia, turint merginą, gausi iš jos daug ką.

Esu turėjęs kelias merginas, bet Dievas siuntė ne tokias – dažnai apie seksą kalbos nebūdavo arba seksu užsiimdavom 1-2 kart per mėnesį. Nežinau, iš kur draugai randa tokių merginų, kurios „pasirašo“ permiegoti. Klubuose mažai lankausi, pats tokių neieškau, ir mano paties tikslas nėra susirasti tokią vien dėl sekso. Dabar, kalbant apie merginas, siūlančias savo paslaugas...

Dažnai tai darau t. y., dažnai perku. Sekso paslaugas randu sekso pažinčių svetainėse arba skelbimuose. Dažniausias pas jas į namus tenka važiuoti, būna, ir automobilyje susitinkam.

Merginų amžius? Įvairus. Jauniausia – 18 metų iš Palangos, vyriausia – 48 m. iš Klaipėdos. Ne vieną ir dvi merginas tokias turėjau, pas kai kurias ir kelis kartus grįžau. Žinoma, būna baimė – neduok Dieve, policija ateis, arba kokie „draugeliai“ išlįs akto metu ir sulups kaip obuolį. Todėl renkuosi atsargiai.

Kaina, kuria moku? Nuo 30 eurų iki 150 eurų. Bandydavau tartis, gudraudavau, kad neturiu tiek grynųjų, nes pamečiau banko kortelę arba piniginę, tai kartais „paeidavo“. Būna, kad vertėjo apsilankyti, kitais kartais pasigailėdavau. Taigi, jaučiuosi priklausomas nuo to.

Visad sau sakydavau – reikia „rišti“ šį reikalą, nes prisidirbsiu. Deja, niekaip. Aš nieko prieš už prostitucijos legalizavimą, atitinkamą sveikatos tikrinimą ir t.t. Pabaigai? Neturiu ką ir pridurti, norėčiau gauti iš jūsų patarimų, kaip elgtis, kad galėčiau išbristi iš šio dalyko.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI primena, kad vertimasis prostitucija ar atlygintinis naudojimasis prostitucijos paslaugomis užtraukia baudą nuo aštuoniasdešimt šešių iki vieno šimto keturiasdešimt keturių eurų.

Atvira skaitytojo papasakota istorija Jums pažįstama? O gal iš arčiau teko matyti moterų, ar vyrų, kurie pardavinėjo savo kūną, gyvenimą? Galite apie jį papasakoti? O gal norite paprieštarauti skaitytojo išsakytoms mintims? Kviečiame jus dalytis savo nuomone el.p. pilieciai@delfi.lt arba čia.