Drabužių siuvimo bendrovė „Detexa“ atleidžia visus 47 darbuotojus ir pranešė apie tai Užimtumo tarnybai. Kaip Eltai nurodė tarnyba, daugiausiai atleidžiama siuvėjų – 28, taip pat drabužių sukirpėjų – 4, gamybos darbų meistrų – 3.

Dažna Lietuvos įmonė susiduria su elektros kabelių vagystėmis. Vagys įniko karpyti varinius elektromobilių stotelių įkrovos kabelius. Pardavę metalą, nusikaltėliai gauna kelias dešimtis eurų, o atstatyti stotelę gali kainuoti tūkstančius. Policija elektromobilių įkrovos kabelių vagių ieško, o stotel...

Atostogų sezonas prasideda – kokios šiemet kainos?
skrydžiai, kurių laukia lietuviai

Lietuvos poilsiautojų žemėlapyje toliau tvirtai laikosi Turkija ir Egiptas, tačiau jie dairosi galimybių pakeliauti ir po šiaurės šalis. Kalbant apie kainų tendencijas, jos šiemet nedžiugins. Prognozuojama, kad kelionės brangs iki 10 proc.

Lietuvoje nedidelė saujelė žmonių gauna didžiausias – 2 tūkst. eurų viršijančias – pensijas. Ekspertų teigimu, jas gauna žmonės, kurių atlyginimai savo laiku 3–5 kartus viršijo vidutinį darbo užmokestį, prisidėti galėjo ir tai, kad jie sukaupė itin solidų stažą.